2777
2789

چندتا سوال دارم درمورد این رشته

تو‌ این رشته چند درصد سوگیری شده؟ از اونجایی که یه کشور اسلامی هستیم حدودا چند درصد گرایش مطالب به دین و مذهبه؟

تو این رشته چقدر از نظریه های کسایی مثل فروید توضیح داده شده؟ اگه میشه درصدی بگید

تو‌ این رشته آزمایش هم انجام میشه؟ مثلا رفتن به ازمایشگاه برای بررسی مغز 

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

سلام. خود مطالب دروس که سوگیری نداره مگه ابنکه استاد داشته باشه. بستگی به دانشگاهی که توش درس میخونی داره. مطالب فروید رو برای چی میپرسی؟ از فروید زیاد میشنوی اما الزاما تاییدش نیست. توی هر درسی اصولا خب نظریه های کلاسیک تر مربوط به روانکاوی هست. مثلا توی شخصیت یا نظریه شخصیت فروید آشنا میشی و نقد میشه. توی درس اسیب شناسی مرضی با دیدگاه فروید نسبت به اختلالات آشنا میشی و... ولی فقط فروید نیست و نظریه همه افراد و مکاتب تاثیر گذار در دروس مختلف بررسی میشه‌. آزمایش اصلا نیست. یادمه بعضی بچه ها برای پایان نامه هاشون لازم بود آزمایشگاه برن ولی واحدی برای رفتن به آزمایشگاه نداشتیم

من ترم آخر روانشناسی ام 

همه رفرنسامون خارجیه و دین و مذهب قاطیش نیست اما یه واحدای جداگونه روانشناسی اسلامی داریم که نظر اسلام و قرآن و حدیث رو در رابطه با روان میگه که خیلی کمرنگه شاید بشه گفت ۱۰ درصد تو دانشگاه مطالب اسلامی هست 

همه مطالبی که میخونیم مال روانشناسای بزرگ و سرشناسه فروید هم تو روانشناسی خیلی با نفوذه رویکرد اکثر استادای خودم روانکاوی هست 

آزمایش انجام میشه (درس روانشناسی تجربی) اما نه اون آزمایشی که شما میگی بررسی مغز کار ما نیست ما تو درسامون علوم اعصاب و فیزیولوژی داریم اما انقدر پر رنگ نیست که ب خاطرش بریم آزمایشگاه روانشناس کار زیستی نمیکنه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا روانشناسی 70 درصد نظریه های، اونور ابیا رو بررسی میکنه تو کتاباش

از 140 واحد، حدودا 20 واحد روانشناسی در اسلام و حدیث و این چیزا هست بقیش نظر نظریه پردازا و روانشناسا و محقق هایه که اکثرا ایرانی نیستن

مغز بررسی نمیشه.... ازمایشگاه احتمالا نداشته باشی، بستگی به دانشگاهتم داره.... 

سلام. خود مطالب دروس که سوگیری نداره مگه ابنکه استاد داشته باشه. بستگی به دانشگاهی که توش درس میخونی ...

سلام خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید

دانشگاه تهران مد نظرمه

راستش من خیلی نسبت به مطالب روانشناسی شکاکم...رشتم انسانیه از طریق کتاب روانشناسیمون تا حد کمی اشنام

ولی برام سواله تمام این نظریه ها و مطالب روانشناسی کاملا اثبات و ازمایش شده؟

البته اینم وجود داره که روز به روز علم پیشرفت میکنه و هیچی دقیق نیست .

من ترم آخر روانشناسی ام همه رفرنسامون خارجیه و دین و مذهب قاطیش نیست اما یه واحدای جداگونه روانشناسی ...

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید

خیلی مفید بود

اها پس میشه گفت اونقدرام ازمایشات تجربی وجود نداره...تو رشته روانشناسی تمرکز روی نظریه هاست درسته؟ خسته کننده نیست واستون؟ کار عملی هم دارید؟ و اگه دارید به چه صورته؟

ببخشید بابت زیاد شدن سوالام

عزیزم من ارشد رو دانشگاه تهران خوندم. بعضی اساتید خب مذهبی ترن و بعضیا علم گرا ترن و سوگیری ندارن. 

خیلی از نظریه ها آزمایش میشن. بعضی مواردشون اثبات میشه و بعضیاشون نه. اما اساسا بعضیا روانشناسی رو شبه علم میدونن نه علم. چون دست روی چیزایی میذاره که خیلی آزمایش پذیر نیستن. خصوصا مکاتبی مثل روانکاوی که خب نظری تر هستن. 

کلا روانشناسی 70 درصد نظریه های، اونور ابیا رو بررسی میکنه تو کتاباشاز 140 واحد، حدودا 20 واحد روانش ...

چقدر خوب واقعا خسته شده بودم از این که انقدر تو رشتم سوگیری شده🤦🏻‍♀️علوم‌انسانی میخونم دیگه نمیخواستم تو دانشگاه هم اینطور بشه

مرسی لطف کردید

دانشگاه تهران مد نظرمه...راجع بهش اطلاع دارید؟

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتیدخیلی مفید بوداها پس میشه گفت اونقدرام ازمایشات تجربی وجود نداره...تو ...

نه گلم 

روان انسان چیز دیدنی ای نیست که بتونیم آزمایشش کنیم البته یک سری رویکردها به لحاظ علمی پایه قوی ای دارن 

نهههه خیلی جذابه خیلی خیلی زیاد شیرینه 

کار عملی هم داریم به صورت تحقیقاتی هست تحقیق تو روانشناسی خیلی مهمه 

خواهش میکنم 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

عزیزم من ارشد رو دانشگاه تهران خوندم. بعضی اساتید خب مذهبی ترن و بعضیا علم گرا ترن و سوگیری ندارن. خ ...

اره منم از خیلی از اساتید شنیدم که روانشناسی از اونجایی که با انسان سر و کار داره اونقدرام بهش اعتمادی نیست

راستش واقعا میترسم از این که چندسال از عمرمو تو رشته ای بذارم که با کوله باری از احتمالات و حدسیات فارغ التحصیل بشم

نه گلم روان انسان چیز دیدنی ای نیست که بتونیم آزمایشش کنیم البته یک سری رویکردها به لحاظ علمی پایه ق ...

اره روانشناسی واقعا شیرینه مخصوصا با استاد خوب🥹

مرسی موفق باشی❤️

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتیدخیلی مفید بوداها پس میشه گفت اونقدرام ازمایشات تجربی وجود نداره...تو ...

عزیزم درس های عملی کمترن. مثلا یه سری واحدها توی لیسانس بود برای آشنایی با پرسشنامه ها که خب هم نظری میخوندیم و هم عملی باید پرسشنامه رو انجام میدادیم و نمره گذاری میکردیم. متاسفانه توی ایران بیشتر رشته نظری هست در حالیکه مثلا روانشناسی بالینی باید حتما از همون سالهای اول یا لااقل ور ارشد کار بالینی انجام بده و کارآموزی داشته باشه تا یاد بگیره. اما توی دانشگاه چنین امکانی فراهم نیست‌ اساتید هم توی دانشگاه اونقدری از خودشون مایه نمیذارن و توقع دارن با رفتن به کارگاههاشون ازشون یاد بگیری.

یادمه انیستیتو روانپزشکی تهران یه سری محدود روانشناس برای ارشد میگرفت که قبول شدنش سخت بود و اونا خیلی هم باید کارهای عملی میکردن و خبره میشدن توی همون دوره کارشناسی ارشد. بازم چون اطلاعاتم مال ۷_۸ سال پیش هست خیلی آپدیت نیست

نه گلم روان انسان چیز دیدنی ای نیست که بتونیم آزمایشش کنیم البته یک سری رویکردها به لحاظ علمی پایه ق ...

فقط یه چیزی

از این جور کارها هم دارید که مثلا تاثیر فلان اختلال یا مشکل رو مغز انسان به چه صورته؟ و اون مغز رو بررسی کنید؟ 

یه چیزی تو یه کتاب خوندم اسم طرف یادم نیست 

ازمایشش اینطور بود که جمجمه افراد جنایتکار رو جمع اوری میکرد و از لحاظ روانشناسی بررسی میکرد تا شباهتاشونو متوجه بشه

حس میکنم به همچین ازمایشاتی علاقه دارم چه گرایشی برای من مناسبه به نظرت؟

عزیزم درس های عملی کمترن. مثلا یه سری واحدها توی لیسانس بود برای آشنایی با پرسشنامه ها که خب هم نظری ...

اره کاملا درسته

من واقعا به روانشناسی علاقه دارم ولی دلم میخواد در کنارش کلی کار عملی و ازمایش انجام بدم تا اون نظریه به دست خودم برای خودم اثبات بشه اینطوری واقعا جذاب میشه

فقط یه چیزیاز این جور کارها هم دارید که مثلا تاثیر فلان اختلال یا مشکل رو مغز انسان به چه صورته؟ و ا ...

ببین الان بیشتر ترکیب روانشناسی و فیزیولوژی روی بورسه. یعنی بررسی کارکرهای شناختی مغز در امور مختلف. ما توی دروس دانشگاه اینجور چیزی که شما گفتین نداریم. اما شما برای پایان نامه خصوصا در مقطع ارشد میتونی با اساتید اینجور چیزایی رو برداری و مطالعه کنی. یادمه بعضی از اساتید میگفتن اگه اپلای میخواین بهتره توی حوزه علوم شناختی مغز بیشتر کار کنین. به طور کلی برای مقالاتت میتونی توی حوزه هایی که دوست داری آزمایش انجام بدی حتی همون دوره لیسانس اما خب کار آسونی نیست دیگه.