2777
2789
عنوان

کی اینجا رشته روانشناسی خونده یا داره میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
چقدر خوب واقعا خسته شده بودم از این که انقدر تو رشتم سوگیری شده🤦🏻‍♀️علوم‌انسانی میخونم دیگه نمیخوا ...

درمورد دانشگاه تهران اطلاعات زیادی ندارم ولی قطعا یه رتبه ی توپ میخواد دیگه... 

ببین روانشناسی رشته ایه که گره خورده به فرضیه ها... و.. 

و چیزی که رو مخ منم بود اینکه مثل ریاضی یا مثل زیست شناسی یا حتی فارسی و عربی 

یه علم اثبات شده ی قابل بررسیِ قابل مشاهده و مطمئن نیست.... یعنی خیلی نظریه داره... همشون نظر تعداد بسیار بالایی نظریه پردازه.... 

تو این رشته (لیسانسش که کلا خیلی پراکنده است و دروس بسیارررر زیاد هستند..و اموزش نمیبینی خیلی)  بعد گرفتن ارشد و بعد از رفتن یه عالمه کارگاه و اینجور چیزا 

باید بتونی متوجه ی اختلالات روانی  و طرحواره ها 

و در بیشتر موارد متوجه سبک رفتاری و فکری اشتباه ادمایی بشی که بهت مراجعه  میکنند و بعد راهکار بدی بهشون... 

خوب بشین فکر کن قبل از این که 4سال از عمرت رو بزاری... 

روانشناسی  مثلا مثل دکتر قلب و عروق شدن نیست که یه سری علائم کاملا مشخص و کاملاااااا اثبات شده ونود داشته باشه و خیلی راحت تشخیص بدی یا بتوتی مثلا از MRI و غیره استفاده کنی واسه تشخیص.... اما اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه

ببین الان بیشتر ترکیب روانشناسی و فیزیولوژی روی بورسه. یعنی بررسی کارکرهای شناختی مغز در امور مختلف. ...

اها متوجهم

منم هدفم اپلایه

میشه درمورد علوم شناختی مغز یه کوچولو بیشتر توضیح بدی؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد دانشگاه تهران اطلاعات زیادی ندارم ولی قطعا یه رتبه ی توپ میخواد دیگه... ببین روانشناسی رشته ا ...

اره قشنگ میفهمم چی میگی

نظریه هارو دوست دارم ولی یه چیز شسته رفته هم میپسندم

درکل روانشناسی به قول کاربرا رو روان تمرکز داره روان هم که قابل مشاهده نیست و از اون طرفم که انسان کلا یه موجود پیچیدست

مرسی واقعا دمت‌ گرم❤️

اها متوجهممنم هدفم اپلایهمیشه درمورد علوم شناختی مغز یه کوچولو بیشتر توضیح بدی؟

ببخشید اینو جواب میدم رو من ریپلای نکرده بودی😂

ولی علوم شناختی مغز یه چیزی تو مایه های همون بررسی مغزه.. باحاله و نزدیک به پزشکیه... به لحاظ پزشکی مغز رو میشناسی  و بعد باید با اختلالات روانی و اینا و تاثزراتش و اثرگذاریهاش  تحقیقات انجام بدی

البته انجام دادن و شما میخونی

ولی خارج از ایران خیلی بیشتر میشه رو تحقیقات حساب باز کرد

ببخشید اینو جواب میدم رو من ریپلای نکرده بودی😂ولی علوم شناختی مغز یه چیزی تو مایه های همون بررسی مغ ...

نه بابا چه حرفیه دمتم‌ گرم بابت اطلاعاتت

این علوم شناختی مغز رو از همون روانشناسی میشه خوند؟

من بیشتر روانشناسی بالینی مد نظرمه خیلی جذاب به نظر میاد

تو‌ بالینی هم تاثیر اختلالات رو مغز بررسی میشه؟

درموردش تحقیق کردم دیدم تو رشته اعصاب و روان و مغز و اعصاب و اینا بهش میپردازن که خب من واقعا مناسب پزشکی نیستم😂

کلا خیلی سردرگمم فعلا فقط دارم تحقیق میکنم

نه بابا چه حرفیه دمتم‌ گرم بابت اطلاعاتتاین علوم شناختی مغز رو از همون روانشناسی میشه خوند؟من بیشتر ...

بالینی رو ایران میتونی بخونی

ولی علوم مغز رو ایران نداره

یعنی داره ولی بچه های پزشکی عمومی میتونن برن و تو این رشته ادامه تحصیل بدن... 

من چون ارشد نگرفتم نمیتونم دقیق بهت بگم تو بالینی چی میخونی ولی میتونی ( چارت درسی ارشد روانشناسی بالیتی) رو سرچ کنی و ببینی چه درسایی میخونن

فقط یه چیزیاز این جور کارها هم دارید که مثلا تاثیر فلان اختلال یا مشکل رو مغز انسان به چه صورته؟ و ا ...

اینا مباحث عصب شناسی هست تو دوره کارشناسی خیلی ابتدایی میخونیم ولی خب شما در مقطع ارشد میتونید برید سراغ رشته نوروساینس

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

اها متوجهممنم هدفم اپلایهمیشه درمورد علوم شناختی مغز یه کوچولو بیشتر توضیح بدی؟

عزیزم من خودم خیلی در این مورد مطالعه نداشتم. اما میدونم ترکیب روانشناسی و فیزیولوژی هست. میتونی یه سرچی درباره نوروفیدبک و روش های دیگه که معتقدند با تغییر کارکردهای مغز میشه مشکلات روانی رو برطرف کنی انجام بدی.