2777
2789
عنوان

داستان ترسناک واقعی بگید(ورود باردار و ترسو ممنوع)

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 77 پست
ای خواهر دلرم میخونم وچشام میچرخن خواهرا این حرفاشونو برا شب میزارن

شبا حال میده🤣

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بخدا خیلی عجیبه گربه با صدای تو دماغی گربه ای بگه سللااام

باهاش حرف میزدی خب 😅

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدای آهنگ کم و زیاد در باز و بسته برق روشن خاموش زیاد میبینم این چیزا رو ،،یک شب درمیان هم ساعت سه به بعدِ شب دوش حمام باز میشه تا پنج شیش دقیقه 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
صدای آهنگ کم و زیاد در باز و بسته برق روشن خاموش زیاد میبینم این چیزا رو ،،یک شب درمیان هم ساعت سه ب ...

😬😬😬😬یعنی دوش کامل باز میشه؟ 

من برم مخم کپ کرد

نه نرو داستان بگو خخخ

وای من تند تند دویدم رفتم بالا اتاقم 😅

حق داشتی🤣من اللن نمیتونم از ترس برم دستشویی

ییار همسایمون میگفت من رفتم درختامونو نصف شب ابیاری کنم یه زن موبلند تو جوب دیدم نشسته بود وسط جوب ( از این جوبای بزرگ) و داشت موهاشو شونه میکرد تعجب کرده بودو جاش میخکوب شده بود زنه روشو برمیگردونه و با شدت تمام جیغ میکشه اینقد که حس میکرده داره کر میشه میگفت چهرشو دیدم هیچ کسی تو زندگیم به این زیبایی ندیده بودم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

خونه ی مادربزرگ پدر من مال ۷۰سال پیشه تو یکی از محله های قدیمی تهران اونجا همیشه می گفتن جن داره 

مادربزرگ‌بابام تعریف می کرد که وقتی ۱۳ سالش بوده عروسی کرده رفته تو اون خونه و سر زایمان بچه اولش خیلی ضعیف و بی جون بوده و بعد زایمان بیهوش میشه  وقتی بهوش میاد به شدت تشنه بوده ما هر چی اهل خونه رو صدا می کرده کسی نمی شنیده چون خونه شلوغ بوده و مهمونی گرفته بودن اینم تو اتاق جدا بوده دیگه داشته از تشنگی و ضعف گریه می کرده که یه خانم با لباس محلی میاد تو کاسه روحی بهش آب میده 

موقع شام میان تو اتاقش سفره نیندازن همه می شینن دور سفره مادربزرگ بابام به خواهرشوهرش میگه پس اون فامیلتون کوش که لباس محلی داشت؟میگن کی ؟میگه همون که بهم آب داد خدا خیرش بده نیومده بود مرده بودم از تشنگی چشمام سیاهی می رفت همه می خندن میگن خیالاتی شدی و توهم بعد زایمان بوده و اینم کاسه رو نشون میده ولی کسی توجه نمی کنه 

اما خودش اینقدر می ترسه که بعد از ۳روز شیرش خشک میشه

شب سوم که از ترس گریه می کرده یهو چشماش خواب میره و تو خواب و بیداری این خانومه رو می بینه که داره پیشش التماس می کنه تو رو خدا از من نترس تو بچت سیده اگه از من بترسی شیرت دیگه نمیاد این سید گشنه می مونه جدش میاد من و بچههامو از اینجا بیرون می کنه آواره میشیم بذار همینجا کنارت بذار همینجا کنارت منم یه سفره برای بچه هام بندازم 

خلاصه وقتی بیدار میشه دیگه ترسش می ریزه 

همیشه اینا رو می گفت و کسی باور نمی کرد تا سال ۹۷ که فوت کرد نصفه شبا از زیرزمین خونه صدای ریز ریز گریه کرون یه زن می اومد هممون می شنیدیم اما تا گوش تیز می کردیم دنبال صدا قطع میشد 

تازه اون‌موقع همه باور کردن که غیر از ما یه سری موجود دیگه تو اون خونه زندگی می کردن این همه سال 

خاله بابام میگه مادرم راست می گفت این کنار ما سفره مهن می کرده الانم برای مادرم گریه می کنه ما این همه سال حرف مادرمو باور نداشتیم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤