2777
2789
عنوان

داستان ترسناک واقعی بگید(ورود باردار و ترسو ممنوع)

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 77 پست
😬😬😬😬یعنی دوش کامل باز میشه؟

اره انگار یکی رفته حموم قشنگ شر شر آب صداش تا بیرون میاد  بعد از چند دقیقه بسته میشه 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ییار همسایمون میگفت من رفتم درختامونو نصف شب ابیاری کنم یه زن موبلند تو جوب دیدم نشسته بود وسط جوب ( ...

بتز خوبه زیبا بوده اگه ترسناک بود چی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

داستان واقعی آخری همین اواخر رخ داده بود پدره روانی بود و خونواده رو کتک میزده فکر کنم زنش طلاق کیف ...

آره تو اسلامشهر بود 

برادرش گفته دستم به پدرم که نمیشه اسمشو پدر گذاشت برسه زنده اش نمیزارم 

اره انگار یکی رفته حموم قشنگ شر شر آب صداش تا بیرون میاد بعد از چند دقیقه بسته میشه

دوش میگیرن نصف شبا بگو. روز رو ازتون گرفتن مگه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خونه ی مادربزرگ پدر من مال ۷۰سال پیشه تو یکی از محله های قدیمی تهران اونجا همیشه می گفتن جن داره ماد ...

در عین ترسناک بودن جالب بود

صدای آهنگ کم و زیاد در باز و بسته برق روشن خاموش زیاد میبینم این چیزا رو ،،یک شب درمیان هم ساعت سه ب ...

هوا میکشه .دوش ماهم اونطوره. اب میریزه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خوب برای خودمه

مامان من همزاد داره و همزاد مامان من به شدت روی مامانم حساسه  یعنی مامانم کسی رو دوست داشته باشه میشه دشمن خونیش  مامانم منو از همه بیشتر دوست داره اینم با من لجه خیلییی خیلییی زیاد ولی ترسناک ترینش  این بود ۴ سالم بود تا بمیرم یادم نمیره واقعا 🤌 داشتم داخل خونه بازی می‌کردم یکی با صدای مامانم منو صدا زد از توی اتاق منم فکر کردم مامانمه رفتم. داخل اتاق دیدیم یکی

با لباس مامانم و ماسک سر تخت نشسته گفت بیا اینجا رفتم جلو گفت چرا انقدر میچسبی به من ها؟ کلی سرم داد زد آخرم یکی زد زیر گوشم 🤌 یعنی قشنگ مظلوم گیر آورده بود😂🤌 اون زمان هم نمیدونم خر بودم یا چی یا این که می‌شنیدم صداش عوض شده 

فکر کردم داره باهام شوخی میکنه خندیدم بقلش کردم گفتم باشه نمیچسبم دیگه بهت من برم بازی 😂😂😂😂😂 بعد رفتم توی حال دیدم مامانم با بابام داره فیلم نگاه میکنه اونجا هم کلی به مامانم خندیدم  مامانم هم گفت چته منم گفتم  دارم به شوخی توی اتاقت میخندم مامانم فهمید قضیه چیه به روم نیورد الان که ۱۹ سالمه ها دارم بهش فکر میکنم از ترس سکته میکنم 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خوب برای خودمهمامان من همزاد داره و همزاد مامان من به شدت روی مامانم حساسه یعنی مامانم کسی رو دوست ...

حالا. چرا ماسک زده بود خنگول خان🤣

حالا. چرا ماسک زده بود خنگول خان🤣

چه میدونم مثلا میخواسته مامانم باشه 

من دلم بشکنه از مامانم دور بشم 😂😂😂😂😂😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم