2777
2789
عنوان

با دخترم ب طرز عجیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 94 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ریاضی داشت کلی براش وقت گذاشتمولی الان ک باید بخوابه نشسته با دوستش حرف میزنه

اگه درسش تموم شده ولش کن 

من الان ازش چندسوال پرسیدم دسدم قاطی کرده فقط خداباید کمکش کنه خیلی سخته سه روزه داره میخونه 😔

بیخیال همسرت شو..با بچه ت دوست شو...بازبون خوش تشویق ب درس خوندن کن...حتما نباید عالی باشه...باهاش ب ...

خیلی براش سعی کردم خوب باشم اما هدفمند نیست. همسرم جلوش طوری رفتار کرده ک احتراما هم از بین رفته

متاسفانه فایده نداره

چرا ترس داره طفلی چندسالشه .احتمالا مشکلی براش پیش اومده نمیتونه بهتون بگه .از در دوستی راه بیا اعتم ...

اگه فضای مجازی داره، قطعا اثرات شبکه های اجتماعیه سبب ترس از اجتماع و غیره میشه  حتما هم قرار نیست اتفاق حادی بیوفته مجازی کلا مناسب سنین زیر ۱۸ نیست خیلی روی روح پروانشون آسیب میزنه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیخیال همسرت شو..با بچه ت دوست شو...بازبون خوش تشویق ب درس خوندن کن...حتما نباید عالی باشه...باهاش ب ...

اما جدا ازون همسرم هر گندی میخواد ب شغلش میزنه اصلا پول خورده ریزه نمیاره هزاااار بار باید بهش بگم

یه جا چک میگیره میده ب خرجای کاریش

انگار هزینه خونه رو ب رسمیت نمیشناسه

اگه بابت درس میگه همه ی بچها همینن خودتو اذیت نکن .دوره ما بود یراست شیرجه میزدیم سر کتاب .الان بچها ...

اره مشکل اصلی مون اینه

کار خونه کمک نمیکنه ولی میگم ولش کن 

درس رو خودم بیخیالش میشم مدرسه ول کن نیست

منم اینطوریم حساسم ولی باباش میگه زیاد فشار نیار در حالی که واقعا فشار نمیارم   هر وقتم بگم بخون میگه بلدم نمیدونم برام سواله انگار نسل جدید اکثرا اینطور شدن

اگه فضای مجازی داره، قطعا اثرات شبکه های اجتماعیه سبب ترس از اجتماع و غیره میشه حتما هم قرار نیست ا ...

دقیقا اینو موافقم خودم که بچه نبستم خیلی روم بعضی خبرا  اثر روحی بدی میزاره .کاش از یه سنی گوشی و فضای مجازی ممنوع بود تا بجها بتونن بچگی کنن.بخدا الان اطرافمون بچه سه ساله اینقد فضای مجازی بوده علاقه به فیلم ترسناک داره .من تا ۱۷سالگی شاید از نظر خیلیا مسخره باشه کارتون میدیدم .بچگی کردم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

باباش نمیزنتشمنو دخترم… باباش منو میزد قبلا ک این بچه بود الان بهتر شده ولی نه کامل

شوهرم سر اینکه کولر روشن کرده بود و من سرمایی بودم.با لباس رفتم داخل حمام شیر آبگرم باز کردم داخل تشت.اومد با کف دست دو بار محکم زد تو گوشم پرده گوشم پاره شد و....زجر کشیدم و از سر کارم استعفا دادم و خوب شدم خواست خدا.ولی گاهی هولم میده.انگار زبون حرف زدن مثل آدم ندارن.ولی خودتم عزیزم بر اعصابت مسلط باش.میدونم سخته.موفق باشید☘️🥰

اره مشکل اصلی مون اینهکار خونه کمک نمیکنه ولی میگم ولش کن درس رو خودم بیخیالش میشم مدرسه ول کن نیست

خواهرامم خیلی حساسن .حالا بچه کوچیک داری بیشتر اذیت میشی .چه پسرو دختر باشن الان دل نمیدن .خواهرام با داد و فریاد سر درس مینشونتشون 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘