2777
2789
عنوان

دوستم با دختر خالش خیلی صمیمیه

147 بازدید | 7 پست

ولی من با کسی تو فامیل صمیمی نیستم چون کلا زیاد رفت و آمد نمی‌کردیم با فامیل الان هم کلا قطع ارتباط کردیم باهاشون.

منم از بیشترین فامیلامون کوچیکترم و فاصله سنی باهاشون زیاده.

کاش منم یه دختر خاله همسن خودم داشتم که باهاش صمیمی میشدم کاش فامیلامون خوب بودن🙂💔

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بپرسم چرا قطع رابطه هستین چرا صمیمی نیستین 

یعنی انقد بدن اونم همشون هم مادری هم پدریً

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
عزیزم میشه بپرسم چرا قطع رابطه هستین چرا صمیمی نیستین یعنی انقد بدن اونم همشون هم مادری هم پدریً

اره فامیل پدری چون ارث رو خوردن

فامیل مادری دعوا شد سر یه چیزایی

قبل از اونم زیاد رفت و آمد نداشتیم باهاشون البته قبل اینکه من به دنیا بیام رفت و آمد ها زیاد بود طبق چیزی که تو دفترچه خاطرات خواهرم خوندم.

بیشتریا سنشون از من خیلی بیشتره فقط یدونه بچه ی دختر خالم هم سنه منم با یدونه از دختر داییام که با هیچ کدومشون هم صمیمی نیستم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

اره فامیل پدری چون ارث رو خوردنفامیل مادری دعوا شد سر یه چیزاییقبل از اونم زیاد رفت و آمد نداشتیم با ...

اخه یاد خواهر شوهرم افتادم 

اونم با همه قطع رابطس کسی مشکلی نداره باهاش خودش خوشش نمیاد کلا میگه نیاین خونم نمیاد خونمون دوست نداره رفت و آمد کنبم حتی کاری کرده دیگه خونه مادرشوهرم نریم و مادرشوهر و اون یکی خواهرشوهرم دورادور احوال میپرسیم و در ارتباطیم چون اگر بریم دعوا راه میندازه با بهونه و غیر مستقیم 

پولداره زیاد فکر میکنه چشمش میزنن همه 

میگه مادرم هست کاری کسی ندارم 

به آقام میگم این پس فردا بچهاش بزرگ شدن مادرم دیگه نبود میخواد چیکار کنه باهمه قطع رابطس

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
اخه یاد خواهر شوهرم افتادم اونم با همه قطع رابطس کسی مشکلی نداره باهاش خودش خوشش نمیاد کلا میگه نیای ...

نه ما اینجوری نیستیم

دلیل داریم برا قطع ارتباطمون

بخاطر رفتار های بد خودشون بود که رفت و آمد رو قطع کردیم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️