2777
2789
عنوان

قصدش چیه تو ماشین دعوا راه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 32 پست
اره اگه دوستش داری بیخیال این یک‌ویژگی شو یا پیاده برو یا گواهی نامه داری با ماشین برو اما واقعا گرد ...

آخه من عاشق شب گردیم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

قهر جواب نمیده بلکه بدتر میشه باهم صحبت کنین... تو هم برنامه ریزی کن ک کجا برین... تو ماشین فک کنم ح ...

خودش تنها میره ساعتها بعد میاد حالش بد نمیشه باما بد میشه 

نه اون مارمولکیه لنگه نداره وقت داد زدن توماشین میبینم زیر زیرکی میخنده ک تونسته منو به هم بریزه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر جواب نمیده بلکه بدتر میشه باهم صحبت کنین... تو هم برنامه ریزی کن ک کجا برین... تو ماشین فک کنم ح ...

اون فقط قصدش اینه من  بیرون نرم با ماشین

وقتی تفریح یا گردشت تموم شد همش از خوبیا بگو.. بگو چقد خوش گذشت چقد خوبه ک تورو دارم همش تعریف کن

از چی تعریف کنم 

از فحشش 

زدنش 

خسیس بودنش 

قیافه سگش که میخوااد پاره امون کنه

این شوهر منه.. تغییر هم نمی کنه با همین فرمونه تا آخر عمربهتره خودت رانندکی یاد بگیری تنهایی بری تفر ...

رانندکی بلد نبود من کنارش نشستم یادش دادم تاترسش بریزه ولی اون چیکار کرد

بعد دیگه نذاشت من راه بیفتم 

اصلا دوسش ندارم یه خوبی ندارهفقط بخاطر آبرو وبچه هام موندم من در کل روز یه بارم بهش زنگ نمیزنم باورت ...

اخه اینکه اتل گردش نباشه باز با برونگرایی و بددلی فرق داره چرا نمیزاره تو بیرون بری؟ قبل ازدواج اینا رو نگفت؟ 

یک عدد چپی 

اخه اینکه اتل گردش نباشه باز با برونگرایی و بددلی فرق داره چرا نمیزاره تو بیرون بری؟ قبل ازدواج اینا ...

نه نگفت بااینکه بهش گفته بودم گفت مشکلی ندارم 

اما تونامزدی هم زیاد دستشو رو نکرد 

بعد عروسی هم بددل هم درونگرا هم منزوی هم اهل خونه نشینی 

پدرم دراومد ۱۵ سال گذشت پیرشد صورتم تاخیالش راحت شد بازم غر میزنه ولی نه مثل قبل 

تاچند سال پیش همش دعوا  وکتککاری ک چرا بیرون رفتی با کی رفتی 

برای کی آرایش کردی

رانندکی بلد نبود من کنارش نشستم یادش دادم تاترسش بریزه ولی اون چیکار کردبعد دیگه نذاشت من راه بیفتم

نزار روحیه ات رو خراب کنه قدر توانایی هات رو بدون  عصر با بچه ماشین بردارید برید میتوپه بهت؟

یک عدد چپی 

نه نگفت بااینکه بهش گفته بودم گفت مشکلی ندارم اما تونامزدی هم زیاد دستشو رو نکرد بعد عروسی هم بددل ه ...

خداروشکر که بهتر شد بعد ببخشید تو نینیسایت تا بگی شوهرم گیر میده میگن خودش به زنایی که ارایش دارن نگاه میکنه واسه همین میگه ارایش نکن شوهر شما خودش اینطوریه؟ 

یک عدد چپی 

نزار روحیه ات رو خراب کنه قدر توانایی هات رو بدون عصر با بچه ماشین بردارید برید میتوپه بهت؟

رانندگی بلد نبود 

هیچ کسی یادش نمیداد نشستم کنارش تایادگرفت 

تصادف کرد تاکجاها پابپاش رفتم دادکاه 

ولی نوبت نشستن من شد نذاشت بشینم ترسم بریزه درصوزتیک ۱۶ ساله گواهینامخ دارم اونم خونخ پدرم گرفتم 

روحیه ام داغونه چون همش دعوا داریم 

توماشین قبل مهمونی بخاطر کمی درآمدش بی عرضگیش تو پیشرفت  بخاطر طرز حرف زدنش بخاطر  خرجی کم دادنش بخاطر خانوادش کدومو بگم زیاده 

دلم ازش خونه من با بچه ها خودمو سرگرم کردم 

خداروشکر که بهتر شد بعد ببخشید تو نینیسایت تا بگی شوهرم گیر میده میگن خودش به زنایی که ارایش دارن نگ ...

چ میدونم 

دیگ برام مهم نیست

رانندگی بلد نبود هیچ کسی یادش نمیداد نشستم کنارش تایادگرفت تصادف کرد تاکجاها پابپاش رفتم دادکاه ولی ...

خب اگه همیش بحث پول تو ماشین پیش میمشی بعید نیست که همیشه دعوا میشه🤪

یک عدد چپی 

رانندکی بلد نبود من کنارش نشستم یادش دادم تاترسش بریزه ولی اون چیکار کردبعد دیگه نذاشت من راه بیفتم

عزیزم بعضی مردها بی لیاقتن متاسفانه

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
خانوادم که ماشالا عشق عروسن برادرام بااینکه مجردن جایی نمیبرن میگن مگه شوهر نداری ولی زنداداشمو میبر ...

واسه خودت دوست یا همسایه پیدا کن حداقل عصری پیک نیک برید پارک‌نزدیک کوچه تون   یا تفریحات نزدیک محله تون 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40