2777
2789

نمی‌دونم اصلا چطور رفتار کنم که ایشون به خودش بیاد هروقت جلوش میخندم بهم زل میزنه لبخند میزنه البته واقعااا بامزس همش منو میخندونه اشکم در میاد اصن بعد بهم ی لقب خاص داده به زبون محلیمون یعنی کسیکه خیلی میخنده وقتی کار بدی می‌کنه داداشم بهش میگه نکن انجام میده من بش میگم علی بات قهر میشما بعدا فورااا تمومش می‌کنه وای نمی‌دونم اینکاراشو از کی یادت گرفته فک کنم از باباش همش شعر میخونه ی بار بهم گفت چه دلربایی دلبر🤣🔪بیس چاری هم توی بالکنشون خونه مارو دید میزنه هرررر وقت رفتم تو حیاط اونجا بود خداکنه اشتباه کنم هرچند خیلی میخندم به اینکاراش روحم شاد میشه ولی گناه داره نمیخام شکست عشقی بخوره  اگر شما بودین لطفا بگید چه عکس العملی داشتین 

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

😐😐

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه توی یک جا هم شما هستی هم برادرت هم اون 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️