نمیدونم اصلا چطور رفتار کنم که ایشون به خودش بیاد هروقت جلوش میخندم بهم زل میزنه لبخند میزنه البته واقعااا بامزس همش منو میخندونه اشکم در میاد اصن بعد بهم ی لقب خاص داده به زبون محلیمون یعنی کسیکه خیلی میخنده وقتی کار بدی میکنه داداشم بهش میگه نکن انجام میده من بش میگم علی بات قهر میشما بعدا فورااا تمومش میکنه وای نمیدونم اینکاراشو از کی یادت گرفته فک کنم از باباش همش شعر میخونه ی بار بهم گفت چه دلربایی دلبر🤣🔪بیس چاری هم توی بالکنشون خونه مارو دید میزنه هرررر وقت رفتم تو حیاط اونجا بود خداکنه اشتباه کنم هرچند خیلی میخندم به اینکاراش روحم شاد میشه ولی گناه داره نمیخام شکست عشقی بخوره اگر شما بودین لطفا بگید چه عکس العملی داشتین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب😂😂اینم بزرگ شده اینکاراش براش وحشتناک میشه😂😂پس یه چیز عادیه
رفیق من تو باشگاهمون ارشده و به تایم بچه های ۵تا۱۰ ساله اموزش میده.میگه یکی از بچه ها عاشق من شده همه ش میچسبه بهم آنقدر دوستم داره😁😂حرف شنوی هم ازش داره
جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)