2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اینستا دارم ن اون لایوی هم نذاشتیم ولی نمیدونم کی چی گفته اینطوری حرف زد باهام پسرعمومم چون همسن منه میگه نباید باهاش حرف بزنی میتونه دوست داشته باشه ولی ما اصلا همچین حسی بهم نداریم😕

و اینم بگم خواهرم کلا ۱۶ سالشه اینجوری میگه این

این شکاکه کلا....نمیدونم دلیلش چیه حق داره یا نه ولی این حس دست خودشون نیس 

رل قبلی من اینجوری بود تا پای ازدواجم می‌خواستیم پیش بریم خودم نخواستم چون میدونستم با این شکاک بودنش زندگیمو سیاه میکنع

الاااااان دیگه پیام ب این نده روانیه اینگاااااااااات

به خواهرشم گفتم گفت اون یکم بددهنه چیزی نگو خودش میاد معذرت خواهی میکنه منم گفتم دیگه چی میخواد بگه کلا رید بعد گفت بلاکش کن 

این شکاکه کلا....نمیدونم دلیلش چیه حق داره یا نه ولی این حس دست خودشون نیس رل قبلی من اینجوری بود تا ...

تو بیت رهبری کار میکنه واسه همون خیلی حساسه البته خانوادش اینو میگن ولی آخه اینم شد دلیل ب من میگه باید چادری شی باید نماز بخونی نباید اصلا حضوری خریدی کنی با هیچ مردی نباید حرف بزنی

😦😦😦😦اسی جون خودت سعی کن از این آدم فرسنگها فاصله داشته باشی به شدت شکاک و بددهنه

عزیزم نی نی یارو تگ میکنی کارش دارم!

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)