2777
2789
عنوان

عقدم نامزدم میگه عروسیتو میخوام خونه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 127 پست
اینجا یک جامعه آماری کامل نیست حرص نخورین نهایتاً می تونین اینجارو ترک کنید که خوی مستبد وجودتون بیش ...

کی گفته خانوم های اینجا نود درصد دست به سیاه و سفید نمیزنن منم ارشد نرم افزار دارم حداقل سی واحد فیزیک و سی واحد ریاضی پاس کردم بورسیه کانادا و یه هنگ کنگ و آلمان شدم نرفتم تموم کارهای خونه رو هم با عشق انجام میدم منتی هم سر کسی نمیزارم هر روز هم کلی مهمون داریم که خونه خیلی هاشون رو بلد نیستم خدا به هر کی اندازه دلش میده چه درد زیاد چه مال زیاد قرار نیست هر کی درس خوند برق خوند فکر کنه باید بالا بشینه زن ایرانی همیشه خانوم کدبانو باوقار بوده قبل از مادر بودن همیشه یه زن اصیل و نجابت دار بوده حالا یه عده اینجوری نیستم جمع نبندید 

وجود تحصیلات دال بر اشراف بر همه چیز در یک موضوع نیستو چیزی به عنوان مطلق وجود ندارهنخیر فقط اینجا ن ...

منم کباده تحصیلات نکشیدم حتی تو مشخصاتم میزان تحصیلات و رشته تحصیلی و عنوان شغلم و.. رو ننوشتم

انشاءالله شما یک خانم پیدا کنین خرجتونو بده به سیاه و سفید زندگیم دست بزنه خیالتون راحت شه

لطفاً دیگه ریپلی نزنین رو پیامم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کباده تحصیلات نکشیدم حتی تو مشخصاتم میزان تحصیلات و رشته تحصیلی و عنوان شغلم و.. رو ننوشتمانشاءا ...

شما هم قضاوت یک طرفه نکنید

بسلامت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

کی گفته خانوم های اینجا نود درصد دست به سیاه و سفید نمیزنن منم ارشد نرم افزار دارم حداقل سی واحد فیز ...

موافقم با شما👌 حرفاتون حق تا ابد👏👏👏👏

منم مثل شما میخواستم حالیش کنم در اشتباهه اما مقاومت میکنه

اشتباه ریپلی زدی رو پیام من😂😂

من دکتر فوق تخصص می‌شناختیم تو محل کار سابقم به اندازه یه سیکل شخصیت نداشت شخصیت و ذات آدمها به خودشون بستگی داره سواد شاید جایگاه اجتماعی بیاره کلاس بیاره اما شخصیت نمیاره ذات خراب خرابه 

امروز فیلم سوارکاری زنان کردستان برای خوش آمد گویی به یه مسئول به نظرم معمولی عراق که تو اقلیم کردستان رده بالاست رو دیدم وای چقدر به استاندار و فرماندار و شهردار سنندج بد و بیراه گفتم اینا مثلا سواد دارند چرا زن ایرانی رو مضحکه کردن حرصم گرفت باید همشون اخراج بشن

عمدا اشتباه ریپلی زدم شما بیای دو تایی به چالش بکشیمش حالشو بگیریم

فدای تو بشم من،عزیز دلم😂😂😍😍

اینجور آدما درست بشو نیستن

ایشون توقع داره زن خرجشو بده و دائم راجع به کار کردن زن تو خونه و بشور و بساب خانما حرف میزنه