2777
2789

چیکار کنم

اصلا دلم نمیخواد چون قراره رقص تانگو برم با رقص دو نفره اصلا نمیخوام تو خونه

از ی طرف میگه ما زیاد نرفتیم عروسی کسی ادم کمه ادم زیادی عروسیمون نمیاد

نمیدونم چیکار کنم واقعا رو اعصابمه جلوی خودمو گرفتم باهاش دعوا نکنم

از ی طرف پنجاه میل پول دارم 

ب نظرتون بدم بهش ولی تالار بگیره

مامانم و ابجیم میگن پولو میگیره میخوره بعدا تف نمیندازه کف دستت

خودش بگیره تالار تو چرا باید کمکش کنی

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگن بابت هزینه اصلا دخالت نکن

از همین الان پررو میشه یاد میگیره

تعداد مهمونا هم بهونس یعنی فامیلای هردو طرف

با دوست و آشنا صد نفر نمیشین که سالن بگیرین؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تو این اوضاع عروسی گرفتن،  تالار گرفتن اشتباه محض هست. 

پولشو بذارید تو زندگی تون سرمایه کنیدـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا خونه؟؟

شهرستان هستی؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

یه پیشگویی میگه مادرتون و خواهرتون بعد از ازدواج به قدری تو زندگیتون دخالت میکنن که ۹۰ درصد دعواهاتون رخ میده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

مشکل مالی داره؟ بنظر من نده پنچاه ملیونواگ خرج دیگه ای بود میگفتم شریک زندگیته بدهولی ادم کلا یبارعر ...

نه

این میگیره زودتر عروسی بگیریم شهریور

ولی من میگم کار کنه تالار بگیره

خانوادشم کمک میکنن

برو فرمالیته قشنگتره 

عروسی توی این شرایط سخته یکم 

ولی بگو بیا بریم یه تالار مناسب پیدا میکنیم منم کمکت میکنم ک کم نیاریم و عروسی بگیریم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

تو این اوضاع عروسی گرفتن، تالار گرفتن اشتباه محض هست. پولشو بذارید تو زندگی تون سرمایه کنیدـ

ی بار عروس میشم اخه چرا رقص تانگو تو دلم بمونه اخه