2777
2789
عنوان

عقدم نامزدم میگه عروسیتو میخوام خونه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 127 پست

حالا من دوس دارم جشن عقد تو این خونه های سنتی 

جدیدا تو شیراز دیدم خیلی حال هواش خوبه

حتی عروسی ام میشه 

بعدم نمیدونم سخت نگیر 

مهم اینه اون شب حالت خوب باشه 

مهم نیست کجا 

حتی اون باغ های خونوادگی هم میشه دیزاین کرد 

جشم گرفت هزینش جایی دیگه صرف کرد

در کل خونه هم بد نیس سخت نگیر

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین خارجیا یه عروسی کم جمعیت ولی با کیفیت بگیرین تو تالار یا باغ

دوستی آشنایی کسی باغ نداره یه شب بهتون بده ؟ 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اتفاقا عروسی بل ۱۰۰ نفر ک عالیه میشه یه مجلس عالی گرفت شوهرت کلا خسیسه اصلا پول نده بهش و بگو من تال ...

دقیقا باید سر لج بیوفتم

چون ب خدا امروز رقص تانگو دیدم دلم ضعف رفت

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

بگو تو مهمونات و بنداز خونتون من مهمونام و تو تالار میگیرم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تو این اوضاع عروسی گرفتن، تالار گرفتن اشتباه محض هست. پولشو بذارید تو زندگی تون سرمایه کنیدـ

یبار زندگی می‌کنه چرا نگیره که بعدها حسرت بخوره 

تو همان به دل نشسته‌ی منی،تا ابد🤍🫀 عشقِ‌من♥️🫂️🥹

فرمالیته ام‌میرمولی عروسی ی چیز دیگسمهمونا صد نفر هم باشه برام کافیه ولی باید تالار باشه مگه چقدر من ...

پول دست خودته با مامانت اینا

ببین توی شرایط سخت هست ک مرد میفهمه زنش چقدر براش ارزش قائل شده 

کمکش کن و عروسی بگیرین و تمام 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اصلا پولت رو ندی بهش ، برو برا خودت طلا بخر نشونش هم نده ، بعدم پا فشاری کن که تالار میخوای

دقیقا میخوام همین کارو کنم

عروسی تو تالار یا باغ حقته اصلا کوتاه نیا هزینه هم با داماده 

از اول رو نده بعدا ب سختی پشیمون میشی و حسرت میمونه تو دلت شک نکن

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
یه پیشگویی میگه مادرتون و خواهرتون بعد از ازدواج به قدری تو زندگیتون دخالت میکنن که ۹۰ درصد دعواهاتو ...

مادر و خواهرشم پیشگویی کردن که اگه پول خودشو دو دستی تقدیم شوهر مفت خور کنه بعداً ۹۰ درصد احتمال داره بد عادت بشه😂😂😂

پول دست خودته با مامانت ایناببین توی شرایط سخت هست ک مرد میفهمه زنش چقدر براش ارزش قائل شده کمکش کن ...

دسته خودمه

ولی مامانم‌میگه بدی بهش هر چی داشته باشه ازت میگیره ارزشت و نیار پایین