2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوری کردن کم حرف زدن و...

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

قطع ارتباط نمیتونم بکنم بالاخره خانواده همسرم هستن ولییی هر موقع هر کدوم دیدم یا هرکاری کردم یا نکردم یا حرفی زدم یا نزدم همیشه حاشیه درست میکنن

من کلا شخصیت پیش اونا همینه ولی ول کنم نیستن

محل نده هرچی میخوان بگن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

سلام و احوالی پرسی خشک و خالی ، رفت و امدم رو کم میکنم ، اگه اونا زیاد بیان خونه م ، بهانه برا خودم درست میکنم و سعی میکنم خونه نباشم ، مثلا یه کلاسی چیزی میرم و خودم رو سرگرم و مشغول نشون میدم ، کلا دوری و دوستی و بی تفاوتی و بیخیالی

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

قطع ارتباط نمیتونم بکنم بالاخره خانواده همسرم هستن ولییی هر موقع هر کدوم دیدم یا هرکاری کردم یا نکرد ...

حرف کم بزن سوال کردن جواب بده تیکه انداختن سرت بالا نیار نگاه هم نکن 

کار در حد کم جلو شوهرت کن و اگر بهت دستور دادن خودت بزن به نشنیدن یا برو دستشویی خودت سرگرم کن 

به شوهرت بدی ها رو هر بار نگو هر از گاهی بدون دعوا بگو بعد بحث عوض کن 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
افرین چقدر درست گفتی

کم آوردم یه سره پستم حرف میزنن دخالت میکن فقط هم در مورد من انقدر شدیدم فک کنم چون از اول کوتاه اومدم و تحمل کردم پر رو شدن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
قطع ارتباط نمیتونم بکنم بالاخره خانواده همسرم هستن ولییی هر موقع هر کدوم دیدم یا هرکاری کردم یا نکرد ...

برات مهم نباشن . ماهم بیشترمون  همینیم . اهمیت نده می‌دونم سخته ولی اینکه ارامشت داشته باشی و ندیده بگیریشون بیشتر عذابشون میدی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

به سختی روزگار میگذرونم خودخوری گرفتم ،هرچقدر کاری به کارشون ندارم بیشتر کار به خودمو زندگیم دارن

دقیقا رایت میگی بعضی ها کلا سرشون تو کو.....ن بقیه هست 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر