تا چیزی بهش میگی که به دبش نیست همین مونده بکشدمون خیلی وحشی میشه منم پدر مادرم فوت شده جایی ندارم که برم از این قضیه به شدت سواستفاده میککه الان کلی گریه کردم تورو خدا نفری یه صلوات یا بیشتر اگه دوست داشتید به نیت حل مشکلات زندگیم بفرستید دعا کنید شوعر اروم بشه و به اینقدر من لذیت نکنه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط سر کار رفتی تو خونه خرج نکن برای خودت طلا بخر وام بگیر زمین بخر
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه ان شاالله قبول بشم از وقتی پدر مادرم فوت شدن خیلی اذیتم میکنه چون میدونه من طلاق نمیگیرم اگه سر کار برم هم روحیه خودم خوب میشه هم دیگه فک نمیکنه من آویزونشم