2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سوال عزیزم من پسرداییمو ختنه نکردن دکترم گف اوکیه مشکلی داشت نکردن

الان مادرپدرش نگرانن آینده چیکار کنن

حتما باید ختنه شه یانشه میشه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

ی سوال عزیزم من پسرداییمو ختنه نکردن دکترم گف اوکیه مشکلی داشت نکردنالان مادرپدرش نگرانن آینده چیکار ...

در شرایط خاصی با بیهوشی خوبه انجام بدن ،ولی خب حتما باید بکنن حتی کشورهای خارجی هم انجام میدن چون عفونت و عوارض دیگه ای داره در آینده ،،،،هم اسلام میگه حتما انجام بشه هم علم تایید کرده 

در شرایط خاصی با بیهوشی خوبه انجام بدن ،ولی خب حتما باید بکنن حتی کشورهای خارجی هم انجام میدن چون عف ...

نه منظورم اینه شما اطلاع دارید چرا بعضیا رو ختنه نمیکنن؟

دلیلش چیه ازلحاظ کلا جسمیه بیماری چیه

نه منظورم اینه شما اطلاع دارید چرا بعضیا رو ختنه نمیکنن؟دلیلش چیه ازلحاظ کلا جسمیه بیماری چیه

ممکنه از نوع ختنه پیغمبری البته اصطلاحشه و یه نوع بیماری هست سرچ کنی میاد .در ظاهر انگار ختنه شده ولی در واقع بیماری هست و باید عمل بشه 

ممکنه از نوع ختنه پیغمبری البته اصطلاحشه و یه نوع بیماری هست سرچ کنی میاد .در ظاهر انگار ختنه شده ول ...

عهه چه جالب نمیدونستم

پس درهرصورت باید عمل شه؟

نه منظورم اینه شما اطلاع دارید چرا بعضیا رو ختنه نمیکنن؟دلیلش چیه ازلحاظ کلا جسمیه بیماری چیه

هیپوسپادیاس رو سرچ کن اسم بیماریه هست ،مردم فکر میکنن که این خانه لازم نیست 

عهه چه جالب نمیدونستمپس درهرصورت باید عمل شه؟

آره میگن عمل نکنه در آینده بچه دار نمیشه 

البته دلیل پسر داییتون رو نمی‌دونم گفتم ممکنه دلیلیش این باشه و ممکنه دلیل دیگه ای باشه