2777
2789
عنوان

نماز و روزه

475 بازدید | 68 پست

میخوام شروع کنم نماز چند بار خوندم ترک کردم متاسفانه

الان میخوام شروع کنم باید اونایی که نخوندم و و نگرفتمو چیکار کنم میشه توبه کرد و از الان ادامه داد ؟

باشگاه میرم نمیدونم برای روزه گرفتن باشگاه چیکار کنم چون باشگاه مهمه برام واقعا روزه هم همینطور شده الان

البته روزه چند ماهی هست میگیرم ولی نمیدونم از کی روزه رو گرفتم

گردنته دیگه کم کم ادا کن روزی یه قضا بخون یه روز فقط یه قضای صبح بخون یه روز یه قضای ظهر کم کم ادا میشه

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دره توبه هميشه بازه عزيزم.

از هروقت شروع كني خوبه

تا جايي كه شنيدم اونا رو هم بايد قضا بياري گلي جون.

باشگاه هم تو ماه رمضون اكثرا بعد از افطار هست

اگه نبود از اين ماه ادامه بده

و حتمااا هم به مراجع شرعي زنگ بزن.

خيلي بهتر ميتونن جواب بدن عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

به ازای هر روزه ای که نگرفتی باید ۶۰ روز روزه بری توبه اینا نداره نمازم به ازای هر کدوم باید نماز قضا بخونی با توبه نمیشه البته مطابق دین اگه بخوای پیش بری

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
گردنته دیگه کم کم ادا کن روزی یه قضا بخون یه روز فقط یه قضای صبح بخون یه روز یه قضای ظهر کم کم ادا م ...

خب نمیدونم چقدره چون از بچگی های خودمو ترک کردم

روزه رو چیکار کنم؟

مبارکت باشه حالا اونارو که نگرفتی اروم اروم طوری که فشار بهت نیاد قضا میکنی اگر هم تو زمان زندگی نتونستی بعدا وصیت میکنی برات انجام بدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به ازای هر روزه ای که نگرفتی باید ۶۰ روز روزه بری توبه اینا نداره نمازم به ازای هر کدوم باید نماز قض ...

خب اینجوری فکر نکنم به عمرم برسه دور از جون😂

و دوم اینکه نمیدونم چقدر فضا روزه نماز دارم

من بین باشگاه و روزه شدیدا مردد بودم چون تو دوره حجم بودم باید کالری اضافه دریافت میکردم ... با خودم فکر کردم چرا باشگاه میرم ... برای من دلیل باشگاه رفتنم این بود اعتماد به نفسم بیشتر بشه و تحسین دیگران و نسبت به خودم برانگیخته کنم ... فکر کردم تو این دنیا اینقد برام مهمه که جلو دیگران سرم بالا باشه اون دنیا چطور جلو خدا باید سرم و پایین بندازم ... روزه رو انتخاب کردم تمرینمو میرم نهایتا یک ماه بدون تغییر ورزش میکنم ... هم دنیا رو دارم هم عاقبت رو

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر