سلام من 28 اپريل سيكلم بود هر 28 پريود ميشم از روز سوم قرص لتروزول روزي 4 تا خوردم تا پنج روز روز هشتم يه امپول زدم روز 15 دوتا امپول كه جفتش باهم يجا بود خلاصه تموم علايم تخمك كذاريو از روز 8 داشتم اقدامم داشتم روزي كه امپول زدم هم اقدام داشتم خلاصه شكمم باد كرده سفت شده اصلا نفخش نميخوابه بارداريه دومم هست من سر اولي شكمم اصلا بزرك نشده بود الان عين 6 ماه شكمم جلو دوروزيم هست ترشحات تخم مرغي بي بو دارم 3 روز مونده تا موعد پري بنظرتون باردارم؟
میتونی بی بی چک بزنی من با همین ها باردارم شدم شش روز مونده بود به موعودم زدم و مثبت شد
فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم این دوران آدم به هرچی شک داره همش میخواد یه علامت داشته باشه بخاطر امپول ها و قرص هاست عزیزم انقدر زود که نمیاد جلو چند وقته بچه دوم میخوای؟؟؟ ارع نشون میده
فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
عزیزم این دوران آدم به هرچی شک داره همش میخواد یه علامت داشته باشه بخاطر امپول ها و قرص هاست عزیزم ا ...
من سر بچه اولم هم قرص خوردم ماه اول باردار شدم
قبل بجه اولم طبيعي باردار شدم سقط داشتم بعد بجمم هم دوباره طبيعي باردار شدم سقط كردم خلاصه با قرص دوباره اقدام كردم ماه اولمه ميترسم نمونه يا كاطذب باشه يا اينكه دو قلويي باشه جون سر اولي امبول نزدم