asrinfatahi مدیر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 277 عنوان میخوام دندون پانسمان شده رو بکشم | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 17 پست دوستان ایا میشه دندونی که یک دور عصب کشی شده و الان انسمان روشه و دکتر برای رفع عفونت زیاد کلسیم توش گذاشته رو کشید ؟ 1404/08/04 | 06:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asrinfatahi مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 277 بهش دست نزن ..رفتی پیش دکتر بگو درد داره عصبشو بکشبعدم که پر و روکش میکنه یک دور عصب کرده ولی چون عفونت و کیست داشت روش کلسیم گذاشته تا عفونت رو دفع کنه
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 13052 یک دور عصب کرده ولی چون عفونت و کیست داشت روش کلسیم گذاشته تا عفونت رو دفع کنه خوب دیگه خودش وارده میدونه چ کنهدندونت نکن گلم کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 4970 وضع دندونام افتضاحه باور کن مصنوعی به پیر و جوان نیست به جنس دندونه من ۳۵سالمه من ۲۵سالمه اوضاع دندونام داغونه دوتا دندون مصنوعی تیکه ای گذاشتم خیلی هم خوبن ولی ب شدت پشیمونم برا همین میگم همش میگم کاش ایمپلنت کرده بودم همون موقع من اون دوران اوضاع روحیم خیلی بد بود عصبی میشدم از این ک دکتر تو دهنم کار کنه