2777
2789

خانوما کاربری دست دونفره نگید چرا تاپیکات هم متاهله هم مجرد 

با شوهرم از دیشب دعوا داریم کلا همش سر بچه بچه سرمانخوره اینو بده بخوره اونو نده چرا اینجوری اونجوری شوهرم دهنمو سرویس کرده شیرش سرده داغه شیر خودتووبده هزار جور بهونه 

دیشب بچم چندماهشه بینمون خوابیده بود میگه تو به من توجه نمیکنی بچه رو همش میبینی گفتم خب چی کارش کنم هنوز چندماهشه نمیتونم ببرم بزارمش تواتاق تنها که یه سری سر این بحث کردیم گفتم به خدا فردا میخوام برم سرکار بحث نکن من خوابم میاد واای دوباره ادامه داد ول نکرد هی گف گف گف اصلا میدونی چیه من الان رابطه میخوام منم گفتم تو که انقدر رو بچه حساسی جایی که بچه هس نباید رابطه باشه به خدا یه لحظه قاطی کرد دیوونه شد گف ریدم رو تو این بچه منم عصبانی شدم گفتم ننت بچه پس ننداخته عن پس انداخته گف چه گوهی خوردی گفتم تو گوه میخوری که این حرفارو میزنی به من و این بچه معصوم یکی محکم زد تو دهنم بچه رو هم برداشت برد گذاشت تو اتاق خواب خودش به منم گف جایی نمیری همینجا میخوابی انقدر گریه کردم اون طفل معصوم هم از اونور گریه میکرد انقدر التماس کردم بزاره برم پیشش گفتم الان نفسش بند میاد از گریه درو قفل کرده بود اتاق خوابو به خدا جوری زد تو دهنم دهنم پرخون شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا خسته و روانیم کرده امروزم سرکار نرفتم نشستم خونه فقط گریه کردم 

حالا از سرکار اومده بود غذا گرفته بود گف بیا بخور منم رفتم سرمیز کل غذا هارو انداختم سطل اشغال یهو دیوونه شد زد مجسمه میزمو شکوند 😭😭

😐😐😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به خدا خسته و روانیم کرده امروزم سرکار نرفتم نشستم خونه فقط گریه کردم حالا از سرکار اومده بود غذا گر ...

شما خیلییی سر به سرش میذاری و بد دهنی میکنی رابطتون خراب ممکنه بشه اینطور 

باید با رعایت ادب باهاش حرف بزنی

به خدا خسته و روانیم کرده امروزم سرکار نرفتم نشستم خونه فقط گریه کردم حالا از سرکار اومده بود غذا گر ...

خب تو ک میبینی این مدلیه و خیانت هم کرده

باید جدا میشدی

الانم ک جدا نشدی و تصمیمت ادامه ی این رابطس باید حرف نزنی

یعنی اصلا راهی نیست دیگه

حداقل بهت صدمه نزنه

خودت برو مشاوره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !