2777
2789
عنوان

چرا با اینکه نامزدم منو نخواست ولی من پشیمونم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 140 پست
من با شوهرم ۴ سال دوس بودیمتو یک ماه تازه داشتم عمه و‌خالشو از هم‌تشخیص میدادم بعد این مردتیکه چجوری ...

دلش نخواسته دیگه 🥲

وگرنه کی تو یک ماه زنشو طلاق میده 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟ بازم همون رفتارا رو داره؟

ببین هر رفتار بدی تو عقد داشته باشند بعد از اینکه رفتین زیر یه سقف هزار برابر بدتر میشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چرا عزیزم؟ بازم همون رفتارا رو داره؟

همش قهر میکرد

الان ک کلا هیج وقت نیسا یا تنها میره سفر با رفیقاش

اصلا خونه نیست با ما هیج جا نمیاد😭😭

شانس آوردی طلاق گرفتی از همچین آدمی 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

دلش نخواسته دیگه 🥲وگرنه کی تو یک ماه زنشو طلاق میده

آره تو بهونه بودی جهنم بره دنبال لیاقتش از این آدم‌های مودی زیاد هست اصلا ناراحت نباش به آیندت فکر‌نکن تو چیزی رو از دست ندادی اون ضرر کرد

زود عقد کردی.. ولی عاشقت نبوده دیگه..ولی کار درستی کردی

اره خیلی زود عقد کردم ولی باور کن اصلا نفهمیدم چیشد . انگار طلسم شده بودم انگار باید اتفاق میفتاد 

میدونی چقدر بهم آسیب زد این اتفاق 🥲خودم شاغلم مستقلم ولی انقد اعتماد به نفسم اومده پایین حس میکنم د ...

فقط خدا را شکر کن این خودش یه لکه ننگه به تمام معنا بود که دور انداختیش

خداروشکر کن چون سگه از نامزدت بهتر بودهجلو سگ افتاد خیلی بهتر از این بود که به پای یکی بیوفتی که حتی ...

خداروشکر 

ولی انقد گفته مقصری عذاب وجدا میگیرم میگم چرا زندگیمو خودم خراب کردم 

چه فرفی داره همه میدونن عقد بودم 🥲فردا میرم عوضش کنم

اصلا بهش فک نکن

رو موفقیت هات تمرکز کن

هرکسی بره یکی بهتر وارد زندگیت میشه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

همش قهر میکردالان ک کلا هیج وقت نیسا یا تنها میره سفر با رفیقاشاصلا خونه نیست با ما هیج جا نمیاد😭😭 ...

عزیزم🥲 خیلی سخته قهرو بودن بخصوص اگه از درون احساسی و نیاز به محبت داشته باشی مثل من