2777
2789
عنوان

خانمای عزیز لطفا بیاین

45 بازدید | 8 پست

خوشگلا من میرم از نانوایی نون لواش میگیرم بعد تا میکنم می زارم تو مشمبا میزارم یخچال خشک میشههههه خشکه خشک چیکار کنم نونا نرم بشه یا نرم بمونه

همونجا که میگیری اومدی خونه بزار داغی ش بیوفته بعد بزار تو پلاستیک بزار فریزر هرموقع خواستی از فریزر دربیار 1 دقه بخارپزش کن یا بزارش رو سماوری چیزی نرمه نرم میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار فریزر .بعد یک ربع قبل بیار بیرون .تازه ونرم 

من همیشه میزارم فریزر

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

آبپاش بزنم درست نمیشه؟

نه آب نریزی روش که خمیر میشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الانم هرموقع خواستی استقاده کنی بزارش رو سماور یا بخارپزش کن اصلا روش آب نزنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕