گفت اگه فک کردی حق طلاقو میدم بهت هروقت دلت خواست ول کنی بری کور خوندی....
میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو مگه فرق من با تو چیه که هر وقت دلت خواست بتونی بری
مرتیکه گاو😭😭
میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷
شاید از اخلاق خودش هبر داره میدونه یه جاهایی قرار بی منطق و زورگو باشع کلا برا زور گفتنه
نه نه
در حالت عادی خیلی مهربونو خوبه
خب اگر شرایط اقا پسر رو نمیتونی قبول کنی اونم نمیتونه شرایط تو رو بپذیره خب اجباری نیست ازدواچ کنی
دوس داریم همو
فقط همینه....