گفت اگه فک کردی حق طلاقو میدم بهت هروقت دلت خواست ول کنی بری کور خوندی....
میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بگو مگه فرق من با تو چیه که هر وقت دلت خواست بتونی بری
مرتیکه گاو😭😭
میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷
شاید از اخلاق خودش هبر داره میدونه یه جاهایی قرار بی منطق و زورگو باشع کلا برا زور گفتنه
نه نه
در حالت عادی خیلی مهربونو خوبه
خب اگر شرایط اقا پسر رو نمیتونی قبول کنی اونم نمیتونه شرایط تو رو بپذیره خب اجباری نیست ازدواچ کنی
دوس داریم همو
فقط همینه....