2777
2789

هچ وقت تایید نکرد مثلا یچی می‌پوشم جلو اینه نگا میکنم میگه فک میکنی خوشگلی😐🥲یا همنجور الکی نگا میکنه میگه دماغت بزرگه یا میگه فک میکنی قشنگی😐

موقعی ک میخواستم ازدواج کنم همش میگف این پسره خیلی خوبه برو بهش و فلان... ولی الان هی میگه شوهرت بی پوله فقیره🥲😔چکار کنم از دستش

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

مامان منم دائما ازم ایراد میگیره یکککبار یادم نیس ازم راضی باشه

بچگی هم تو جمع فامیل حرف میزدم ادامو درمیاورد

کلا فررر زد تو اعتماد به نفسم

جاهایی که مادرم حضور داره پیشم من کلا لال هستم حرف نمیزنم

وقتی هم نیست کم حرفم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذره صبور باش 

من الان هر زمان میرم بهش سر بزنم به خاطر وظیفه میرم 

نه علاقه یا دلتنگی 

اینا پیر که میشن خدا نکنه بیوفتن من که نگهش نمیدارم 

۱۸ ساله بودم اومدیم بریم عروسی پسر داییم 

من هیچی لوازم ارایش نداشتما 

یه مداد خط چشم داشتم اونم دوستم دانشگاه بودیم خرید برام 

اومدم یه ذره گوشه چشمم بزنم 

انقدر منو زد مادرم 

عروسی رو نرفتم 

اون یادش رفته ولی من چی

خیلی اذیتها دیدم ازش خیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مامان منم دائما ازم ایراد میگیره یکککبار یادم نیس ازم راضی باشهبچگی هم تو جمع فامیل حرف میزدم ادامو ...

دقیقا اصن ی کلمه محبت آمیز ازش ندیدم 

میگذره صبور باش من الان هر زمان میرم بهش سر بزنم به خاطر وظیفه میرم نه علاقه یا دلتنگی اینا پیر که م ...

منم مامانم سر این چیزا خیلی اذیتم میکرد هی میگف رژ نزن زشته نمیدونم شلوارت کوتاهه اله بله 

هیچ حس عشق و دوس داشتنی ندارم بهش 

همیشه ب کسایی ک رابطه صمیمی با مامانشون دارن حسودیم میشه🙂😔

واای من ۲۰ میگرفتم میگف فک میکنی باهوشی

😂😂🥲یبار تو مسابقه داستان نویسی نفر اول استان شدم

(میدونم کار خاصی نکردم ولی خب انتظار یه افرین دروغین رو داشتم) گفت ببین اونا چقدرر افتضاح نوشتن که تو بینشون اول شدی😂😂 

😂😂🥲یبار تو مسابقه داستان نویسی نفر اول استان شدم(میدونم کار خاصی نکردم ولی خب انتظار یه افرین درو ...

وایی هم خنده داره هم غم انگیز🥲😂😂

منم مامانم سر این چیزا خیلی اذیتم میکرد هی میگف رژ نزن زشته نمیدونم شلوارت کوتاهه اله بله هیچ حس عشق ...

ماها متاسفانه مادرای سمی داریم 

من بشینم برات بگم دهنم باز میمونه 

به زووور چادر میگفت بپوش 

متنفر بودم از چادر 

بعد عقدم سه روز بعدش گذاشتم کنار 

چند وقت یه بار با طعنه میگفت 

تو چادری بودی تو حجابی بودی شدی مانتویی 

انگار من چادری بودم 

نه 

من اجبارا چادر میپوشیدم 

خیلی روحی روانی داغونم کرده 

رفتم روانپزشک 

همش فکر میکردم تمام روانم از شوهرم داغونه 

برگشت گفت چهار نوع افسردگی داری سه تاش برای کودکیت هست 

خیلی حواست به خودت باشه 

عین من نشی 

من قرص نخورم یه ادم داغونی هستم 

اعصاب و روان داغون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ماها متاسفانه مادرای سمی داریم من بشینم برات بگم دهنم باز میمونه به زووور چادر میگفت بپوش متنفر بودم ...

واایی کاش خونواده هامون خوب بودن

همسرت چطوره.؟ 

واایی کاش خونواده هامون خوب بودنهمسرت چطوره.؟

این خوبه اخلاقی رفتاری 

خودم اعصاب ندارم