2777
2789

خواهرم دو ساله ازدواج کرده تا حالا چندین بار بی احترامی کرده به همه خیلی بدیا کرده که حد نداره خواهرم عین حمال ها هم بیرون از خونه کار میکنه هم تو خونه حتی لباس زیر شوهرشم میشوره حتی خواهرم خرج خودشو میده انگار زندگیشون فقط خواهرم خودشو وقف کرده برای اون یکی به خواهرم میگم تا بچه دار نشدی درستش شد بنشونش سرجاش یا طلاق بگیر حیفه به خدا پیرت میکنه پولتو بالا میکشه اصلا قبول نمیکنه میگه مگه طلاق راحته میگم بنشونش سرجاش میگه چند بار دعوا کردیم دیگه

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یکم زیادی وارد زندگیشون شدید 

از اونایی نیستم ک هرچی میشه میگن سرتون رو نکنید تو زندگی بقیه 

ولی خب اگه سنی داره توانایی تصمیم برای زندگیش رو داره بهتره رهاش کنید چون اون بهتر میدونه داره با کی زندگی میکنه

دخالت نکن تو زندگیشون.

حتی خونه مامانمم نمیزاره بیاد

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
تو بیشتر داری زندگی شو خراب می‌کنی با دخالتت

من دلم میسوزه براش 

بنظرم یکم زیادی وارد زندگیشون شدید از اونایی نیستم ک هرچی میشه میگن سرتون رو نکنید تو زندگی بقیه ولی ...

به خدا حتی خونه مامانمم نمیزاره بیاد کارمنده یه لباس برای خودش نمیگیره مامانم رفت کربلا شوهرش یه نیومد خونه مامانم