2777
2789

حالا کمک که میگم انتظار جارو و ظرف شستن ندارم ولی حتی ظرفی که غذا خورده و میوه خورده برنمیداره کوچکترین کاری تو خونه نمیکنه با اینکه بدون هیکلش اندازه خودمه یه ساعت بیرون کار. دارم داداش ۴ و نیم ساله رو میگه ببر من نگه نمی‌دارم حس میکنم محبتی نداره وگرنه دلش به حالم می‌سوخت گاهی کمکم میکرد یا لااقل هرچی ریخته خودش جمع میکرد فقط گاهی اتاق خودش رو مرتب می‌کنه همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نا به جانیست کاملا هم به جاست . تازه سنش اونقدری هست که تو کارای خونه ای ک گفتید مشارکت کنه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

نه نا به جانیست کاملا هم به جاست . تازه سنش اونقدری هست که تو کارای خونه ای ک گفتید مشارکت کنه

اصلا کمک نمیکنه حتی گاهی خونه به حدی می‌ریزه بهم که انگار بمب ترکیده ولی بازم کمکم نمیکنه تا جمع و جور کنم

اوایلش واسش جایزه تعیین کن 

کم کم راه میفته 

البته باید زودتر شروع میکردی

یکم دیره ولی میتونی جایزه رو یه شب پارک بعد شام تعیین کنی یا چیزایی که مطابق سنشن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

از اول باید یاد میدادی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دخترمنم یه مدتی به سیاه و سفید دست نمیزد،،منم شاغلم نمی‌تونستم همه کارها و خودم بکنم 

واسش تنبیه گذاشتم که اگه مسئولینش رو به درستی انجام نده از گوشی خبری نیست

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

من 9 ساله بودم مامانم داداشمو که حدود یک ساله بود

میزاشت پیشم میرفت بازار و مهمونی

همیشه شیشه شیر داداشمو میشستم

که مامانم موقع شیر درست کردن وقتش گرفته نشه

بچه های جدید انگار کلا فرق دارن🥲😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شاید با هم رابطه خوبی ندارین این رابطه اصلاح کن

منم به نظرم اومد رابطه تون خوب نیست

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...