2777
2789

بهم خیانت میکنه مدرک ندارم ولی مطمئنم

نگید چرا جدا نمیشی شرایطشو ندارم

ازم رابطه میخاد وقتی میکشم کنار اون ب من شک میکنه میگه حتما خیانت کردی ک نیاز نداری

شر ب پا میکنه ولی من ازش چندشم میشه چیکار کنم دست از سر من برداره

رابطه هم فقط برای این میخاد ک ببینه من خیانت کردم یانه وگرنه خودش اصلا نیاز نداره

ببخشید اگه واضح توضیح دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم پارانوئید داره و بشددددت شکاکه

تو یک بار زندگی میکنی  و بعدش،میمیری 

امید وارم تصمیم درستی بگیری 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خب مطمئن شو 

من درک نمیکنم شرایط نداریم یعنی چی 

بلاخره زندگی بدون رابطه نمیشه که ایشونم هم خیانت میکنه هم شکاکه شرایط خودت باید فراهم کنی

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

از کجا مطمئنی  ولی مدرک نداری 

اگه خیلی خیانت میکرد  پی رابطه بودنش باتو کم میشد

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

اگه دستت به جایی بند نیست مهریه ات رو بگیر و باهاش یه خونه ای دست و پا کن بعد هم بچسب به بچه ات و شرایط رشد رو براش فراهم کن همه ما ادما یکبار زندگی میکنیم پس نباید همین یه بار رو کوفت کنیم به خودمون