2777
2789
عنوان

هفته ای دو سه بار شام بیرون طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 112 پست

به تو هیچ ربطی نداره اونا خوش میگذرونن میاد برای تو چص ناله میکنه اصلا دخالت نکن پشت زنشم حرف نزن شب جمعه بشه همه رو میذاره کف دست زنش

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزبزم آدرس بدم بری ببینی من دروغ نمیگم شما برو باغ رستوران های سمت فشم تو تهران علاوه بر محیط خیلی ق ...

من نگفتم نیس دیگه بعضی ها چیزارو گرون میدن میگم شما نگو ی رستوران سه میلیون اکثر رستوران‌های این شهرا غذارو ۲۰۰ ۳۰۰ میدن هم سالمه هم خوشمزه شما همیشه همه چیزو دست بالا میگی و فکر میکنی مردم هم میتونن این چیزا رو تهیه کنن منظورم این دنیارو فقط به دید خودت نبین

ولی باز کیفیته خونگی بهتره

صد درصد من خودم از وقتی بچه دار شدم رستوران رو به حداقل رسوندم چون واقعا معلوم نیست چی به خورد مشتری میدن اکثرا موقع مسافرت رفتن میریم رستوران بالاجبار

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

داداشت اگه ناراضیه پولشو نده دست زنش مگه بچه ست که اختیارش دست زنشه من یه دایی دارم که از اول ازدواج اختیار پول نه ولی اختیار همچی زندگیش رو داده دست زنش حتی به خواهر مادر خودش هم بی احترامی کرده بخاطر زنش ، و خواهر مادر زنه رو همیشه دعوت میکنه میان میخورن میرن ولی خانواده خودش رو هیچوقت دعوت نکرده حالا دیگه خانواده زنش بهش زور میگن ، با خانمش به مشکل خوردن بعد ۲۰ سال زندگی ، هر چی این درآورده زنه خورده پوشیده خرج کرده حتی طلاهای عروسیش هم فروخته خرج خودش کرده الان با دوتا دختر دم بخت نه پولی دارن نه زندگی آبرومندانه ای ، به نظرم مرد باید یکم عرضه و جنم داشته باشه از اول زندگی هم به اندازه خرج کنه هم به اندازه پس انداز کنه خونه و ماشین بخره و مال و ثروت جمع کنه آخرش اونی که از همین مال و اموال نفع میبره زنه هست نه هیچ کس دیگه ، فردا داییم پیر بشه هیج پس انداز و حقوق و بیمه ای نداره،  دختراش بخوان ازدواح کنن پول عروسی و جهیزیه نداره ، آبرو خودش میره نمیگن دختر مردم اومد خورد برد میگن مرده عرضه نداشته زندگی جمع کنه ، حالا هم زنش هار شده سر پیری طلاق میخواد و میگن انگار داره خیانت میکنه ، میگن طلاق میخوای برو طلاق بگیر خودش نمیره میگه ببر منو طلاق بده یعنی بخاطر این میگه که مهریه بگیره و بچاپه مرده رو ، حالا جالب اینه چندین بار قهر رفته خونه پدرش پدر و برادرش اینو برگردوندن که برو سر زندگیت ما تو رو نگه نمی‌داریم 

اون کره چربی که به غذا نیزنن که ادم تو خونه به غذا نمیزنه.خوده رستورلنه خوبم توش پره کثافت کاری داره ...

عزیزم آدم بخواد به این چیزا فکر کنه نباید هیچی بخوره اصلا چون تمام مواد غذایی ما مشخص نیست با چه بهداشتی آماده میشن که به دست مصرف کننده برسه دنیا دو روزه سخت نگیرید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خدا شاهده که سعیم تو این هشت سال این بوده که ذره ای دخالت نکنم ولی داره زندگیشون بهم میریزه یعنی چ ...

گلم منظورمه یه چیزی میگی مثلا اره داداش حق داری یا این چه زنی بود نصیبت شد و از این حرفا باعث میشه گوشه ذهنش بمونه 

چی بگم گلم حق داری به عنوان خواهر دلسوز باشی ولی آخه داداشت هم نباید انقدر مطیع باشه خودش باید یاد بگیره مدیریت کنه

خدا شاهده برادر من بدتر از داداش تو بود آخرش کارشون شد طلاق و معتادی داداشم خودش عرضه نداشت حالا خانوادم انداختنش کمپ ترک کرده زنش پیام داده میخوام برگردم سر زندگیم رو سر بچم باشم داداشم میگه نمیخوامش منم به مامانم گفتم به هیچ عنوان دخالت نکنین بزارین خودشون دوتا تصمیم بگیرن به هر حال ۵۰ درصد زنش مقصر بود ۵۰ درصد هم خودش مدیریت زندگی نداشتن زنش زندگی لاکچری و بریز و بپاش میخواست داداش منم فکر موادش بود و فقط یه دختر بچه رو تو این زندگی داغون کردن 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

من فقط مسافرت غذای بیرون میخورم

تو خونه خودم ترجیحم اینه خودم درست کنم

هم از لحاظ بهداشتی هم اقتصادی بصرفه تره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من نگفتم نیس دیگه بعضی ها چیزارو گرون میدن میگم شما نگو ی رستوران سه میلیون اکثر رستوران‌های این شهر ...

خب عزیزم هر کس یه شرایطی داره اونی که نمیتونه مثلا ماهی یکبار بره اما بره غذای درست حسابی بخوره همه جوری میشه برنامه ریزی کرد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......