واقعا ادم بیخودیه ما در شرایطی هستیم که به این پول خیلی نیازداریم و ادمی که خودش کلی خونه و مغازه و ماشین داره اجازه نمیده اون خونه فروش بره حتی همیشه با زنش همونجاست و هدفش اینه پول خیلی کمتری بده و خودش صاحب خونه شه
فعلا عمه هام شکایت کردن بنظرتون تاثیری داره؟ شنیدم یه بخشی از پولشونم برای دولت میشه اگه با شکایت فروش بره
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مراحل شکایت اینجوریه ک دادگاه اول میخواد ک وراث توافق کنن اگه توافق نکنن یه کارشناس میفرسته رو خونه قیمت میزاره بعد خونه رو میزارن تو مزایده وقتی خونه تو مزایده به فروش رفت پول هرکسیو به اندازه سهمش براش واریز میکنن
اندازه نیم عشر(۵درصد از ارزش کل ملک) هم واریز میشه به حساب دولت
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی