2777
2789
عنوان

یه جوری قلبم درد می‌کنه نمیتونم نفس بکشم🖤💔 اسکرین پیامش

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا اما خودتو سبک می کنی وقتی تحویل نمیگیره یا سرده تو هم سرد باش بزار اون بدوه دنبال تو. نه تو ...

چجوری جلو‌ بیاد وقتی شمارمو ذخیره نکرده چون ما فکر از طریق استوری ریپلای کردن باهم حرف می‌زدیم مجازی 

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

طرف زنه . کراش زده رو زن همسایه

😐😐😐😐😐😐😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

😐😐😐😐😐😐😐

😂 عجایب نینی سایت

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چجوری جلو‌ بیاد وقتی شمارمو ذخیره نکرده چون ما فکر از طریق استوری ریپلای کردن باهم حرف می‌زدیم مجازی

خب وقتی تورو شناخته ولی سیو نکرده یعنی نمی خواد ادامه بده یا به قول خودت سرد شده. 

😂 عجایب نینی سایت

الان دیدم نامزد داره .

بخدا عین یه دختر ۱۴ ساله س 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اسی منظورش این بود ک من دخترم ن اون طرفی ک داره باهاش حرف میزنه

خودش دختر هستش 

اون طرفش هم زن همسایه شونه

چه اهمیتی داره زن همسایه شماره آدمو ذخیره کنه؟

معلومه یه کرمی داره

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
الان دیدم نامزد داره .بخدا عین یه دختر ۱۴ ساله س

دقیقا منم فکر کردم یه دختر بچه نوجوونه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

کلا با ادمایی که برات ارزش و احترام قایل نیستن و بهت اهمیت نمی دن و ازت دوری می کنن ، دوری کن. فاصله ...

این یکی رو نمیتونم نفسم‌ داره برمیگرده تو حلقم 

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

هیچی اسی کراش زده رو زن همسایشون بعد الان زن همسایه تحویلش نمیگیره . اسی معتقده اول زنه کرم ریخته کراش زده بعد حالا محل نمیده 😐😐