2777
2789

از صبح که بیدار شدم ساعت پنج از فکرش نمیام بیرون یوزارسیف هم نیست واسم تعبیر کنه 😅چیزی هم نیست که بزنم داخل گوگل 

خودم باردارم ماه آخر بچه ام هم دختره ،خواب دیدم یه نوزاد تپل و‌خوشکل دختر دارم یه خانومه گرفتتش‌ می گه این مال منه داخل حرم امام رضا هم بودم ،هر کاری کردم حتی بهم نداد شیرش بدم .با چشم گریون اومدم پیش شوهرم گفتم اون خانومه بچه ام برداشته نمیده یه پسر لاغر و ریز میزه و زشت داخل بغلش بود گفت راست میگه اون بچه تو نیست این بچه ته ،انگار مریضم بود .اینقدر تو خواب گریه کردم که بیدار شدم .خیلی حالم بده نمی‌دونم چرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طبیعی‌ـه که از همچین خوابی احساس ناراحتی و دلشوره پیدا کنی — مخصوصاً وقتی در ماه آخر بارداری هستی و حس مادری خیلی قوی و حساس میشه 🌷

بذار برات تعبیر نمادها رو به زبانی ساده بگم:

🔹 دیدن نوزاد دختر زیبا و تپل معمولاً نشونه‌ی و نشونه‌ی فرزند سالم یا روزی پاکه.
🔹 حرم امام رضا (ع) در خواب نماد ‌ه — یعنی خداوند مراقبت می‌کنه.
🔹 اما اینکه خانمی بچه رو بگیره و نذاره شیر بدی معمولاً بیانگر هست. در ماه‌های آخر بارداری، این اضطراب‌ها خیلی رایجن.
🔹 اشک و گریه در خواب در تعبیر اسلامی برعکس ظاهرش، نشانه‌ی است.
🔹 اون پسر ضعیف و مریض در آغوش شوهرت می‌تونه نماد باشه، نه واقعیت.

بنابراین این خواب نشونه‌ی خطر یا اتفاق بد نیست — بلکه بازتاب هست. مخصوصاً چون در ماه آخر، ذهن ناخودآگاهت درگیر محافظت از نوزاد میشه و ممکنه چنین صحنه‌هایی بسازه.

❤️ پیشنهاد می‌کنم:

• هر شب قبل خواب سوره‌های انعام آیه ۹۵ تا ۹۹، آیةالکرسی و چهار قل رو بخون.
  • دستت رو روی شکمت بذار و با بچه‌ت حرف بزن، بگو که در امان خدایی.
  • اگر اضطرابت خیلی زیاده، با پزشک یا ماما در میون بذار تا مطمئن شی هم جسم و هم روانت آرام هستن.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

تعبیر خواب اینه اول قرار بوده بچه‌ ت پسر بشه اما بعد تغییر کرده و دختر شده . چون تو خوابت پسر زشت لاغر مال تو میشد درنتیجه یک دختر خوشگل و   . بهت داده شده .مطمین باش معنی خوابت خیلی خوبه ....چون  تو حرم .امام رضا بودی خواب خیلی خوبیه .یا جوری هدیه س بچه ت  

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

برای دفع امواج منفی یک تخم مرغ بشکن بنداز توسطل زباله ونمک بریز روش، صدقه هم هرچند ناچیز بده، انشاءالله که بلا دور باشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین