الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاملا قسمت و خواست خدا بود. ازش خوشم میومد سالها ولی هیییچ تلاشی نکردم چون میدونستم آدمی نیست اینجوری نتیجه بگیرم. یهو خودش شد.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
من در عرض پنج دقیقه آوردن سفره صبحانه،وچیدن وسایل و بیرون رفتنم از اتاق خواستگاری شدم ،مادرم هم اینقدر ذوق کرد همون لحظه قبول کرد ،نه خواستگاری داشتم نه گل
یعنی قبل ازدواج همیشه براش دردسترس و دم دستی نبودم ، نه پشت گوشی و مجازی نه کنار هم اصل دوستداشتن رو دلتنگی میسازه چه تو رابطه چه ازدواج، شوهر هم تو امیپ های طبیعت گردی تواردوهای جهادی تو گروه های کاری و تفریحی تو سایت های همسریابی هست خدا داده