2777
2789
عنوان

یه جوری قلبم درد می‌کنه نمیتونم نفس بکشم🖤💔 اسکرین پیامش

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا .ازش فاصله بگیر یکم خودت بخواد باهات رابطه داشته باشه بهت پیام داده .بخدا اولش فکر کردم ...

چی؟ چرا وقتی می‌پرسه مامانت کجاست حوابشو میدم دیگه چیزی نمیگه،؟؟

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

ببخشیدا اما خودتو سبک می کنی وقتی تحویل نمیگیره یا سرده تو هم سرد باش بزار اون بدوه دنبال تو. نه تو دنبال اون... هی خبر بگیری فکر می کنه پیله و اویزونی... یکم ازش دوری کن بزار اون بیاد جلو و تلاش کنه.. اومد فبها. نیومد یعنی براش بی ارش بودی که خب تکلیفت معلوم میشه.

بیخیال یروزی ی ادمی وارد زندگیت میشه ک با خودت میگی توی چ رابطه ی سمی بودم 

اکثر مردا ایننک تا یذره پیشرفت کنن خودشو بالاتر میبینن فاز برمیدارن 

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام در قالب مرد ک عاشق کارشه 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

من دخترممممممم آقا دختر

مطمئنی سالمی ؟

چ اهمیتی داره زن همسایه تون شماره تو ذخیره کنه ؟

از اون گرایش ها داری ؟. شاید شک کرده خودشو دور کرده ک به نظرم بهترین کارو کرده

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
همیشه این کارشه جدیدا ،حرف دیگه ای انگار دیگه باهام ندارع😐😐😒

واا چرا 

شاید مادرت فهمیده ک بهم پیام میدادین بعد ب پسره گفته ک دیگه با دخترم حرف نزنی ینی ی طورایی دعواش کرده

ببین پسرا هر چقدر بیشتر دنبالشون باشی بیشتر فراری میشن از،دستت باید بیخیال باشی وگرنه کم کم ازت ب ط ...

طرف زنه . کراش زده رو زن همسایه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**