2777
2789
عنوان

کمک کنید همسرم الکلی شده چکار کنم

407 بازدید | 51 پست

سلام حالم نمیتونم بگم چجوریه همسرم ۲ساله مشروب میخوره ۳۹ سالشه ولی مث ۲۰ ساله ها مشروب زیاد میخوره بهم متعهده ها ولی مشروب خور بد جور شده دائم الخمر شده بود ۲ ماه خوب بود عالی مهربون مشروب ماهی ۱بارمیخورد الان هفته ایی ۳بار میخوره خوی عصبی بهش داده بداخلاق بد دهن و زورگو شده هرچی دعا قران ذکر دارم میگم که ترک کنه خسته شدم.یه بچه ی ۵ ماهه پارسال مجبور به سقط قانونی شدم همش گریه میکنم غصه میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سقط قانونی میشه توضیح بدی خودت نمیخو استی بچه رو

نه ینی بچه مشکل داشت و باید سقط می‌کرد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ترک الکل سخت ترین ترکه

با بزرگترا صحبت کن تا باهاش حرف بزنن 

اگه خودش بخواد ترک میکنه 

میتونه بره کمپ

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ایشون معتاد به الکل شده گلم عزیزم ببین توی شهرتون شعبه کنگره ۶۰ هست یا نه اگر بود روز پنج شنبه همین هفته هم خودتون و هم همسرتون با هم برید بذار همسرت محیط اونجا رو براز اولین بار ببینه اصلا هم بهش گیر نده که ترک کن  اونم یکهویی باشه بهش بگو بیا بریم جایی وقتی رفتین اونجا خودشون باهاش صحبت میکنن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چرا مگه استرس زیاد داره

ما ۱۰ ساله ازدواج کردیم میگه مجرد هم بودم خیلی میخوردم ولی ۷ سال اول زندگی نمیخورد یهو رفت تو یه جمع پسرا که میخوردن این ۱ بار خوردن باعث شد باز شروع کنه به مشروب همش با داداشش و دوستای مجردش میرن تو ماشین شبا مشروب میخورن نمیدونم آخه چیکار کنم .بعد به سرکار رفتن من.به تیپم به همه چی من گیر میده و دوست نداره من بیرون برم .از لحاظ مالی هم لول پایینه 

ترک الکل سخت ترین ترکهبا بزرگترا صحبت کن تا باهاش حرف بزنن اگه خودش بخواد ترک میکنه میتونه بره کمپ

کمپ بره ولی  ولع مجدد داشته باشه بدرد نمیخوره باید ذره ذره از بدنش بیرونن برا 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چرا سقط قانونی میشه توضیح بدی خودت نمیخو استی بچه رو

وایی من عاشق بچم ولی متاسفانه گفتن پاهاش تشکیل نشده باید سقطش کنی.و من مطمعنم خشم خدا بود چون من اون وقتاهم به همسرم میگفتم مشروب نخور کم کن حداقل ما داریم پدر مادر میشیم میگفت خدایا بچم ناقص شه بمیره دقیقا بچم ناقص شد مرد