2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ناراحتی برو خونه بابات

277 بازدید | 17 پست

دیروز پسرم خیلی زود بیدار شد من یکم تو اتاقش نگهداشتم نره بیرون که شوهرم بخوابه یکساعتو نیم تو اتاق بودیم پسرمم هی میخاست بره بیرون اخر ساعت۹صبح اومدم بیرون گفتم حداقل صبحانه پسرمو بدم

شوهرمم شروع کرد غر زدن که باز منو بیدار کردین خسته شدم و هی نق نق نق

منم عصبی شدم گفتم چته نمیتونم بچه رو نگهدارم تا تو بیدار بشی که بچه ام کوچیکه حالیش نیست تورو میخاد از صبح هی میگه بابا 

صبونشو گذاشتم تو سینی و گذاشتم جلوشو بچه رو بغل کردم رفتم باز تو اتاق

اونم صبونشو نخورد و رفت بیرون از خونه ظهر پیام داد ناهار نپز میگیرم منم هیچی نگفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و باید بهش میگفتی ناراحتی پاشو برو خونه بابات 

خو بچه اس دیگه  

بره گوش گیر بگیره استفاده کنه

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

غذا گرفت منم عصبی بود نخوردم فقط یه پسرم دادم و حالا شانس بد من پسرمم بازی درمیورد پاشو میزد تو غذا اذیت میکرد اخر عصبی شدم بچه رو گذاشتم زمین و رفتم تو اتاق بعد برگشته بهم میگه خیلی ناراحتی تو خونه متی برو خونه بابات

اخه این حرفه؟؟؟؟چیکار کردم مگه

مسکل از شوهرته چون اون خابش حساسه ... مگه توی اتاق نمیخوابید؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

و باید بهش میگفتی ناراحتی پاشو برو خونه بابات خو بچه اس دیگه بره گوش گیر بگیره استفاده کنه

من از ۶صبح تا۹تو اتاق نگهداشتم بچه رو گناه داشت گشنش بود 

اخه بگو مرد چقدر میخای بخوابی

من از ۶صبح تا۹تو اتاق نگهداشتم بچه رو گناه داشت گشنش بود اخه بگو مرد چقدر میخای بخوابی

مشکل از خودشه خوب نمیشه بچه رو از زندگی انداخت که باباش بخوابه 😐

عجبا

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

مردها همینن شکم زیر شکم و خواب ، اینا همه خوب باشه خوبن نباشه به جای اخلاقشون میلنگه ، حساس نشو یه غلط اضافی کرد خودش هم می‌دونه بدون تو هیچ گوهی نمیتونه بخوره ببخشش تو یه موقعیت خوب بهش جدی تذکر بده بگو بدم میاد حرف مفت میزنی عصبی میشم بقیه اش با خودته گند اخلاقی و قهر و همه چیز