من مشکلم اینه پسرم دیوانه وار عاشق باباشه یعنی از خواب که بیدار میشه صد بار میپرسه مامان بابا ساعت چ ...
بچه های منم دوست دارن باباشونو اونم دوستشون داره ولی من نمیتونم کنار بیام وهر وقت توی خودم میرم و بهش اهمیت نمیدم تازه آقا طلبکار هم میشه ولی خودش همچنان با اون آشغال در ارتباطه تلفنی البته شوهرم مغازه داره مطمئنم حضوری توی مغازه همو میبینن البته که دیگه شوهرم برام مرده ولی منم احساس دارم هر وقت بهم کم محلی کنه حالم بده میشه
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۹۹ درصد مردا خیانت میکنن عزیزم . اونایی ک بگن ن اینجور نیست یا ندیدن یا نخواستن و ببینن . من اطرافیانم محل کار فامیل نزدیکام دوستام خلاصه هرکسو بگی ک حتا زنش متوجه نشده دیدم ک خیانت کرده خیلیم با خانوادش خوبه ولی خیانتشم میکنه .
چه لزومی داره گفتنش حتی اگر اینطوره ؟!با این حرفاتون مردا پرو تر میشندیگه یه ذره قبحی هم که برای خیا ...
عزیز من چرا جبهه میگیرین ؟ حقیقته با نگفتن و گفتن من چیزی تغییر نمیکنه. حالا من نگم خیانت نمیکنن یا پررو نمیشن ؟ من خودم زنم من خودم خیانت دیدم ولی خب از حقیقت فرار نمیکنم نمیتونم ک بکنم . نمیدونم چرا میخاین ی ماله کشی کنین روی حقیقت !
ماله کشی؟ عجب توصیفی!اولا که هرکی میگه مردای دورم خیانت نکردن خر نیست که میگی هرکی میگه نه نفهمیده ش ...
عزیزم حق با شماست من حوصله و وقت ک بحث راجب چیزی ک نمیخای قبول کنی رو ندارم . اگه ب حرف منو شماست پس از امروز شروع کنیم همه بگیم وااااای چ مملکت گل و بلبلی چقدر ارزونی چقددددر امنیت چقدر رفاه . 🙃
واقعن خنده داره ک با حرف نزدن راجب حقایق میخاین فرار کنین یا بقول خودتون میخاین عادی نشه