2777
2789
عنوان

چالش تایپ ازدواج😂

346 بازدید | 60 پست

اولا که من قصد ازدواج ندارم ولی میخوام معیار هام و بگم شما نظر بدید 😂

ظاهری : 

قد بالای ۱۹۰ خودمم ۱۷۵ هستم پس حق دارم 

استایل لاغر ولی بدنساززز دقیقا عین خودم 

استایلش بین کلاسیک و اسپرت باشه 

موهاش خیلی پر باشه کلا به کچل حساسیت دارم😂

صداش عالی باشه بتونیم باهم بخونیم 

گیتار و پیانو بلد باشه (مثل خودم) 

محصل یه رشته تاپ باشه (بازم مثل خودم) ترجیحا دوست دارم مثل خودم باشه شغلش هنرمند هم دوست دارم‌

از نظر مالی هم هم سطح خودمون باشه در حدی که بتونه یه زندگی لاکچری رو بچرخونه😂😂

اخلاقیات هم 

مهربوووون با شخصیت با شعور از اینایی که به همه احترام میذارن آروم ولی کودک درون فعااال از اینایی که جدید ترین فیلم های دنیا و آهنگ ها رو شنیدن و از همه چیز اطلاعات داره پی اس بازی کنه 😂 اهل سفر باشه دیدی با بعضیا میری سفر فقط تو راه میخندی راه ۱۰ ساعته نیم ساعت میشه دقیقااا همینجوری 

واقعا حس میکنم معیار هام اصلا خاص و زیاد نیست چون اکثرش و خودم دارم شما بگید این معیار ها زیاده؟؟؟ من حس میکنم کمترین توقعه باید باز اضافه کنم😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم از لحاظ قیافه و اخلاق شبیه شروین حاجی پور باشه ولی پیدا نمیشه متاسفانه 🥲

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

ارشام تهرانی باشه؟😂😂

اره پیشنهاد خوبیه🤣🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

تایپت شوهر منه🌝❤️ولی گیتار بلد نیست پیانو هم خودم بلدم بلد نیست فقط ویولن بلده😂و اینکه دکتره

شوهرت و بده من خودم بهش گیتار یاد میدم🤣🤣

اصلا معیارهات زیاد نیست ایشالا ایلان ماسک زودی اوکی میکنه بریم مریخ احتمالا اونجا پیدا بشه

خدایی آخه چیش عجیبه حالا به جز پولدار بودن🤣😂