2777
2789
عنوان

چرا یه سری دومادا نمیرقصن😂😂

132 بازدید | 17 پست

چند روز پیش عروسی بودم بعد بنده خدا عروسه چقدر تمرین کرده بود می‌رقصید قشنگ با ذوق آقای داماد هم فقط دست میزد

😂آخه مرد فقط یه شبه دیگه اگه با عروس همراهی کنی چی میشه رقص دونفرس رقص تکی عروس نیست که

تقریبا هر عروسی میرم ۹۰ درصد داماد نمیرقصه فقط دست میزنه😂

نمیدونم شاید میخوان سرسنگین باشن

شاید خجالت میکشن

شاید بلد نیستن

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

شوهرمن بلد نیست😁

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مردی که برقصه بدم میاد فقط رقص کردی رو برای مردا قبول دارم😅

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بلد نیست 

هر چند من خودمم بلد نیستم 

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

من کلا از رقص دو نفره خوشم نمیاد تویی مراسم خودمم ک امساله نمیزارم واقعا بدم میاد همون فرمالیته و عکس  دو نفره ها کافین دیگه دوس دارم تو عروسی همه وسط باشن 

ما اینجا مردامون فقط رقص لری و کردی و موی بلدن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بلد که همه بلدن فقط خجالت میکشن

اخه یه شبه خوبه عروسم اون وسط وایسه فقط دست بزنه😂

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

من ازاینجور مردا خوشم میاد ..چه معنی میده مرد برقصهبه نظرم مرد باید سنگین باشه و غرور داشته باشه

اخه غرور حدی داره پیش زنش اونم یه شب به یاد موندنی!