2777
2789

پسر 3 ماهه ای دارم 3 4 روزه وقتی شیر میخوره یه مک میزنه و صورتش و برمیگرداند

خداروشکر حالت بی قراری و اینام نداره که بگم قولنج شده یا شکمش درد میکنه انگار داره بازی میکنه

فک کنین تو یه دیقه 5 تا مک نمیزنه!

وقتی پستونکشو میزارم دیگه اونجوری نمیکنه

میترسم از شیر گرفته شه

خاهشا کسی چیزی میدونه لطف کنه بگم ممنون میشم

خیلی نگرانشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شیشه بهش شیر ندی یه وقت.شاید میدنش قویه زود سینه تو خالی میکنه

نه عزیزم با شیشه نمیدم 

هر از گاهی فقط وقتی میرم بیرون خواهرم قندآب میده توو شیشه 

اونم خیلی کم

درضمن نه آخه هنوز چیزی نمیخوره که خالی شه سینما

شیرش همینجوری چکه میکنه ولی اونطوری میکنه

نه عزیزم با شیشه نمیدم  هر از گاهی فقط وقتی میرم بیرون خواهرم قندآب میده توو شیشه  اونم ...

حتما سینه تو بد میذاری دهنش

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
یا خ ب گشنش نشده یا شیرت مزه داره مثلا اگه سالاد ترشی یا سیر و پیاز بخوری شیر رو بد مزه میشه بچه نمی ...

نه چیزی نخوردم توو این سه روز

ولی به مزه هم اصلا حساس نبود یعنی وقتایی هم که پیاز و ترشی اینا میخوردم باز میخورد

الان 3 4 روزه نمیدونم چش شده

سلام عزیزم خواهرزاده منم همین شکلی بود الانم یه سالشه همینطوریه انقدر بازیگوشه

انصافا شکر خدا بچه ی نجیب و ارومیه اصلا اذیت نمیکنه

فقط این شیر خوردنش چن روزه اذیت میکنه

میترسم وزن کم کنه

آخه اونوقت باید گریه و بی قراری کنه دیگه نه؟!

بالاخره احتمالاتو درنظر بگیر چون نوزاده هر دو یا سه ساعت باید شیر بخوره.خوردنش نباید کمتر از ده دقبقه باشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲