خانوما میشه منو راهنمایی کنین ، من ۱۷ سالمه .من با ژیلت به شدتتت حساسیت دارم و جوشای خیلی بدی میزنم هرکاری هم کردم هرکرمی هرچیزی هم تاثیری نداره مخصوصا اون قسمت... اینقدر جوش میزنم که حتی نمیتونم راه برم پوستم به شدت میسوزه. پوستم سفیدم هست واقعا اذیت میشم دیده میشه موها نمیتونمم بیخیال بشم.پودرموبر که اصلا خوب نبود برام.حالا مونده اپیلاسیون و لیزر.نمیدونم کدومو برم انجام بدم.لیزر بخاطر پلی کیستیکی که دارم اول باید درمان بشه بعد برم اما خیلی از دوستان ناراضی بودن از لیزر گفتن عفونت گرفتن و نتیجه نداده و اینا.اگه میشه نظرتونو درمورد اپیلاسیون و لیزر هردوتا بگین(از طرفیم لیزر بخوام کنم کل بدن رو نمیتونم انجام بدم چونکه یه قسمتایی کرکی تره ولی چون مشکی تره خیلی دیده میشه)
اپیلاسیون خوبه واسه قسمت های بیکینی ولی خوب لیزر میسوزونه شما بعد چند ماه دیگه موهاتون درنمیاد اما در کل پلی کیستیکی من پیشنهادم که پودر موو بر بود تاپیکت خوندم گفتی به اونم حساسیت داری پس برو اپیلاسیون
خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨
اپیلاسیون خوبه واسه قسمت های بیکینی ولی خوب لیزر میسوزونه شما بعد چند ماه دیگه موهاتون درنمیاد اما د ...
برای قسمت بیکینی تست نکردم پودر موبرو ولی اذیتم میکنه ازونجایی که پوستمم خیلی حساسه میترسم بزنم.با اپیلاسیون جوش نمیزنه بدن؟؟؟.اگه با دارو پیش برم و بشه لیزر کنم بنظر شما اپیلاسیون بهتره یا لیزر؟،اخه لیزرم بخوام کنم بازم از ژیلت باید استفاده کنم💔😓
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای قسمت بیکینی تست نکردم پودر موبرو ولی اذیتم میکنه ازونجایی که پوستمم خیلی حساسه میترسم بزنم.با ا ...
با اپیلاسیون هم جوش میزنی خیلی خیلی من خودم همینطورم
نه لیزر تو اول ژیلت میکشی میری انجام میدی ولی بعدش اثرات ژیلت از بین میره بعد تمام شدن لیزر قرار نیست بخاطر ژیلت قبلش خارش و جوش بزنی و اینکه با دارو بری لیزر خیلی بهتره
خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨