2777
2789

همیشه برام مهمترین چیز خانواده بود اینکه خانواده خودمو داشته باشم

همسر و دو فرزند

اما تا 29. 30 سالگی اصلا اهل ارتباط با پسر نبودم کم کم ک فهمیدم ازدواج باید کنم و سنم داره میره بالا ، چون بی بی فیس هم بودم خواستگارا هم اومدن که شوهرمو انتخاب کردم و تو سی سالگی عروس شدم، بماند مشکلاتی که شوهرم با گذشته ش همراه آورده که به تازگی باز درگیر یکیش شدیم اما من انتخاب کرده بودم و باید میموندم و میساختم

اما باید میرفتم دنبال آرزوی اصلیم،  بچه

اما من واژینیموس بودم و یکسال گذشت

وقتی درمان کردم  اقدام بارداری میکردم و نمیشد

بعد دو سال حامله شدم اما تو ماه سه مادرم سکته کرد و من از استرس جنینم رو از دست دادم

و چند وقت بعد مادرم هم فوت کرد

افسردگی پشت افسردگی

اما یکسال بعد خدا بهم بزرگترین لطفش رو کرد و بزرگترین هدیه ش رو داد پسرم

وقتی ب دنیا اومد به قول دکترش تعدد مشکلات غیر مهم داشت ک نمی‌خوام نام ببرم و غیر از یه گرفتگی کوچک قلب ،شکرخدا همه برطرف شدند و الان قند روزای تلخمه

سه سالش که شد و ترسم از بارداری و زایمان کمتر شد اقدام کردم اما نمیشد که نمیشد دکتر ب دکتر عوض کردم دوبار آی یو آی اما نشد

تو ۴۰ سالگی بودم که بی بی چکم مثبت شد گفتم خدا باز درهای رحمتش رو برام باز کرده

آخه من خیلی استرس سن داشتم شوهرم ۴۷ سالش بود و خودم ۴۰ که دوباره حامله شدم

اما یک روز با درد شدید بلند شدم و بعد کلی سونو گفتند هتروتوپیک هستم یعنی یه حاملگی پنج هفته داخل رحم ، ی حاملگی خارج رحمی ، که باید اورژانسی با سزارین خارج میشد

و عمل سزارین شدم

و در انتظار صدای قلب جنین داخل  رحم

۸ هفته که شد رفتم و صدای قلب رو شنیدم دکترم گفت معجزه ست

ولی غربالگری ک رفتم گفتند دو هفته ست قلبش ایستاده و من باز رفتم اتاق عمل و کورتاژ شدم

الان باز دلم بچه میخواد از تنهایی پسرم ناراحتم ،

اما هم میترسم

هم همش حساب کتاب میکنم بچه مادر ۴۲ ساله پدر ۴۸ ساله میخواد چیکار

حتی بعضیا سر همین حاملگیم بهم تیکه مبنداختن

حال روحیم خیلی بده و کلا از ادامه زندگی ناامیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به جای بچه دوم باید رو خودت کار کنی

ریشه افسردگی که بخاطر گذشته هست از بین ببری

برای خودت وقت بزاری و به خودت برسی

یه هنر یاد بگیری خودتو سرگرم کنی

و احساس پیشرفت و مفید بودن به خودت بدی

الان دوباره باردار بشی سه چهار سال دیگه میگی

انگیزه زندگیمو از دست دادم بچه سوم میخوام

بچه‌دار شدن حل کننده مشکل نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

والا من ۳۷ سالمه ازدواج نکردم‌. ازدواج کنم اگه خدا بهم لطف کنه دوتا بچه هم میخوام. چه ربطی داره‌ به چه چیزا فکر میکنیدا

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه چیزایی تو زندگی خارج از محدوده اختیارات ما هستش، نمی‌تونیم کاری انجام بدیم. همینکه یه بچه دارید خدا رو شکر کنید و زندگیتون رو کنید و بیشتر از این روح روان خودتون رو اذیت نکنید. من ۳۵ سالمه تک پسرم هیچ وقت از اینکه تنها بودم ناراحت نیستم، خیلی هم خوشحالم.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

بنظرم به جای بچه دوم باید رو خودت کار کنیریشه افسردگی که بخاطر گذشته هست از بین ببریبرای خودت وقت بز ...

نه همه ترسم از تنهایی بچمه 

میگم مگه ما چند سال بالا سرشیم

یدونه پسر داری 

مادر شدنو تجربه کردی 

من اگه جای شما بودم بچه دیگه ای نمیاوردمو سعی میکردم بقیه زندگیمو فقط روی خوشحالی خودم و پسرم و شوهرم تمرکز کنم

ولی این نظر شخصی منه 

سنتون اونقدرا هم بالا نیست 

من اطرافم خیلی دیدم پدرومادرایی ک اختلافشون با بچه از شما هم بیشتره و هیچ مشکلی ندارن

نهایتا اگه خیلی دلتون بچه دیگه ای میخاد زیر نظر ی پزشک خوب باشید و برای بچه اقدام کنید

عزیزم قطعا زندگی ، کار ، درس ، ازدواج و هر چیزی ک توی دنیا  دقیقا اونی نمیشه ک ما میخوایم یا حتی براش برنامه ریزی میکنبم . بعضی اوقات باید پذیرفت

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!

نه همه ترسم از تنهایی بچمه میگم مگه ما چند سال بالا سرشیم

والا من و شوهرم خواهر برادر داریم ولی خیلی خیرشونو ندیدیم

الان همه درگیر زندگی خودشونن کسی به فکر خواهر برادرش نیس

من عاااشق زمستونم❤️
ناشکری نکن عزیزمخدا یه گل پسر بهت داده مادرشدن رو خداروشکر تجربه کردیحالا بچه دوم نشد هم مشکلی ندار ...

فکر بچه دوم مثل خوره تو سرمه، نمی‌دونید من چه کارهایی کردم که نکردم ولی نشد 

همه کارهای زندگیم ب خاطر این موضوع عقب افتاد