2777
2789
عنوان

فکر میکنم برای رسیدن ب آرزوهام خیلی دیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست
فکر بچه دوم مثل خوره تو سرمه، نمی‌دونید من چه کارهایی کردم که نکردم ولی نشد همه کارهای زندگیم ب خاطر ...

اما بازم نمیتونم بگذرم 

کلا انرژی منفی زیاد دارم موندم چکار کنم 

هیچکس هم حامی م نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا خواهر و برادر دارم با ابنکه دوستشون دارم ولی تاثیری رو زندگی من آنچنان ندارن 

الانم مهاجرت کردم و از همشون دورم 

عوضش شوهرم رو‌دارم و دوستام و … 

خواهر و برادر قرار نبست حتما تنهایی همدیگه رو کم کنن 

بیشتر رو ابن تمرکز کن روابط اجتماعی خوب داسته باسه بتونه دوستای خوب پیدا کنه 

گاهی یه دوست از هزار تا خانواده بهتره 

[QUOTE=] فقط تنهایی بچه م اذیتم میکنه وگرنه خودم لذت بچه دار شدن رو چشیدم [/QUOTE]

دوست منم یکی داره ۹سالشع هرچی میگم یکیم بیار میگه یدونه کافیه میگم تنها میمونه میگه تنهایی خوبه خواهر برادر دشمن هم میشن در آینده ولی من مخالفم شمام فک کن به حرفاش 

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

من سه تا خواهر و برادر دارم با ابنکه دوستشون دارم ولی تاثیری رو زندگی من آنچنان ندارن الانم مهاجرت ک ...

چکار کنم رها کنم این خواسته رو 

شب و روزم شده 

دست خودم نیست 

استرس زیادی گرفتم بابتش

بنظرم به جای بچه دوم باید رو خودت کار کنیریشه افسردگی که بخاطر گذشته هست از بین ببریبرای خودت وقت بز ...

چکار کنم رها کنم این خواسته رو 

همش فکر میکنم یه بازنده ام

نه قبول ندارم حرفشومن با خواهر برادرام خیلی خوبم خداروشکر

خود منم همینطور کلا بدون داداشام خونه انگار بی‌روحه نباشن خونه رفتنم نمیاد خودم در آینده حتما ۲ تامیارم ولی دوستم سفتو سخت وایساده سر حرفش میگم پس فردا پسرت بزرگ شه خجالت میکشی ازش حامله شی اونوقت پشیمون میشی میگه به هیچ عنوان نمیارم😅

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

نه همه ترسم از تنهایی بچمه میگم مگه ما چند سال بالا سرشیم

هیچ تضمینی نیست که خواهر و برادر قطعا مانع تنهایی بشن. بعضیا باهم سازگاری ندارن، بعضیا هدفشون مهاجرته و دور میشن و خیلی موقعیت های دیگه که آدم با وجود خواهر و برادرم میتونه تنها باشه. من که سنم خیلی کمتره و مشکل جسمی ندارم یدونه بچه بیشتر نمیخوام. آدم صدتا خواهر برادرم داشته باشه بعدا نمیتونن جای پدر و مادرو پر کنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)