2777
2789
عنوان

فکر میکنم برای رسیدن ب آرزوهام خیلی دیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست

الان سن ازدواج بالا رفته ،بعضیا تازه نزدیکای چهل سالگی ازدواج می کنن و بچه دار میشن 

اگر از لحاظ جسمی مشکلی نداره حتما اقدام کن

توصیه پیامبره که ازدواج کنید و نسلتون رو زیاد کنید.

منم مثل شما سنم بالای چهل هست ،بچه دومم رو از دست دادم و الان در آرزوی فرزند هستم تا جای خالیه فرسته م که رفته پر بشه

همش دعای کنم بلکه گشایشی بشه

من شوهرم مخالفه و همراهی نمی کنه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سن ازدواج بالا رفته ،بعضیا تازه نزدیکای چهل سالگی ازدواج می کنن و بچه دار میشن اگر از لحاظ جسمی ...

شما چندسالتونه، همسرتون جندسالشه؟ دلیل همراهی نکردنش چیه

شما چندسالتونه، همسرتون جندسالشه؟ دلیل همراهی نکردنش چیه

چهل و سه سالمه

راحت طلبی و نگرانی 

نگرانه نکنه بچه مشکلی داشته باشه

و راحت طلبه ،نمیخواد تو سختی بیفته،یهو با صدای بچه خوابش بپره،مجبور شه دکتر ببره ،مجبور شه از آرامشش بزنه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
چهل و سه سالمهراحت طلبی و نگرانی نگرانه نکنه بچه مشکلی داشته باشهو راحت طلبه ،نمیخواد تو سختی بیفته، ...

من تازه 41 سالم شده قبل از عید حامله شدم ولی نموند.تو تاپیکام هست.الان موندم چیکار کنم خیلی هم میترسم هم میخام شوهرمم میخاد .نوزاد میبینه دلش میره ولی اونم سنش زیاده 47 سالشه

من تازه 41 سالم شده قبل از عید حامله شدم ولی نموند.تو تاپیکام هست.الان موندم چیکار کنم خیلی هم میترس ...

بچه ندارین اصلا؟

سن یه عدده ،هیچ طوری نیست ،تا ۴۵ حتما میشه و هیچ مشکلی نیست زیر سایه خدای متعال.

بعدش هم امکان داره با توکل بر خدا

بازم اقدام کنین از طب سنتی اسلامی بپرس،اقدامات لازم رو انجام بده 

کاش برا دو قلویی بری پیش پزشک 

اصلا ناامید نشین ،مدام اقدام کنین تو ایام خوب قمری.

ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه به حق امام حسین.

اگه خدا بخواد به زودی راهی کربلام.اونجا برا خودم و شما دعا می کنم.

بچه ندارین اصلا؟سن یه عدده ،هیچ طوری نیست ،تا ۴۵ حتما میشه و هیچ مشکلی نیست زیر سایه خدای متعال.بعدش ...

خوش به سعادتت .خیلی دوست داشتم امسال برم اما نشد .محتاجم به دعات حتما دعام کن

یه پسر شش ساله دارم

خوش به سعادتت .خیلی دوست داشتم امسال برم اما نشد .محتاجم به دعات حتما دعام کنیه پسر شش ساله دارم

ان شاءالله روزی شما هم بشه به زودی.

به روی چشم،دعا می کنم اگر لایق باشم.توکل بر خدا