2777
2789

چند روز پیش یکی از همسایه های ما دخترش از طرف مهد کودک میبردن پارک بانوان مامان دختره هم باهاش رفته بود

دیگه پدر خونواده و بقیه اعضای خونواده هم خونه نبودن

بعد دور ساعت ۱۱ صبح اینا بود یه صدای منفجر شدن یه چیزی دوبار اومد هممون اومدیدم بیرون ببینیم چیه دیدیم تموم خونه ی همون همسایه که خونه نبودن آتیش گرفته بعد خونه هم دوطبقه بود هردو طبقه آتیش گرفته بود

خلاصه زنگ زدیم به همسایه و آتشنشانی اومد 

نگو خانومه قبل از اینکه بره بیرون دخترش رو حموم کرده بعد سشوار زده به برق سر دخترش رو خشک کرده یادش رفته سشوار رو از برق بکشه وقتی با دخترش رفتن بیرون برق رفته بعد که برق اومده سشواره اتصالی کرده ترکیده خونه اتیش گرفته کمداشون هم چوب خشک کلا اتیش رو بیشتر کرده از اونور هم طبقه پایین یه بشکه نفت داشتن اتیش رو اونم افتاده بود وای

بعد اگه بودید و میدیدید تموم خونه ذغال شده بود بیچاره ها همه چیزشون سوخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خطرناکه یکی از اقوام ما شارژر و آدابتور دوربین مداربسته و دزدگیر اتصالی کرده بود و آتش سوزی شد 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

یعنی یه سشوار باعث آتیش سوزی شده🙄

آره ، حتی همین شارژری که می زنیم به برق و جدا نمی کنیم،  همین سه راهی های برق که کلی بهشون دو ساخ وصل می کنیم، باعث آتش سوزی میشن 

ببخشید که ریپ زدم تون😊

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊