2777
2789
عنوان

مهاجرت از روستا به شهر

212 بازدید | 14 پست

من و خوانوادم تو روستا زندگی میکنیم  با این  که به این شرایط عادت کردیم اما واقعن زندگی توی  روستا یه درآمد بخور نمیره  و خیلیم سخته اینکه همه اهالی میشناسند  و همیشه هم فضولی میکنن.   ما می‌خواهیم  تا پاییز همه گوسفند هامون رو بفروشیم و بریم شهر  و خونه اجاره کنیم. اونجا من و خواهرم و برادرم سه تایی اگه کار کنیم بنظرم پیشرفت میکنیم. حالا بنظر شما زندگی توی شهر  چه سختی های داره که ما شاید نتوانیم از پس ش برایم؟؟

ان شاءالله که پیشرفت می کنید فقط باید پشت کار داشته باشید خیلی ها از روستا اومدن شهر و موفق شدن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت انقدر گرونه چطور گوسفند درآمدش کمه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

من خودم از روستا اومدم شهر درامدمم خوبه ولی هیچ وقت اون ارامشی ک تو روستا داشتمو اینجا پیدا نکردم الان درامد تو روستاها بهتر از قبل شده توشهر هیچ خبری نیس بخدا شاید ادم یکم زندگی تروتمیز تری داشته باشه ولی بدرد نمیخوره منظورم از تمیزی کارای داهات سخت وطاقت فرسا هست مخصوصا گوسفندم دارین اگه سنتی نگهداری میکنین نمیصرفه بزنین تو کاره دامداری حساب شده وصنعتی ببینین اونوقت درامدتون از این رو ب اون رو میشه

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

عزیزم گوشت کیلویی ۸۵۰ دامداری به نظرت سود نداره؟

نه بخداا می‌دونی دامدار سالی 7۰ ملیون هزینه کاه و علوفه می‌کنه برای ۱۵ تا گوسفند که نهایتا از اون پانزده تا ۱۰ تاشون  بچه دار میشن و از اون ده تا بره باز دوتا بره رو میفروشی صرف هزینه کاه علوفه میکنی و بعد اون 8 تا بره رو می‌فروشی ۱0۰ ملیون تازه یه عالمه هم زحمت داره  بنظرت سالی ۳۰ ملیون درآمد خوبیه؟؟