2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خیلی خیلی زیاد عاشقشونه😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 10229 بازدید | 42 پست

شما اول باید خودت رو دوست داشته باشی یه خاطر خودت برو آرایشگاه و آرایش کن بعد به خاطر شوهرت وقتی هم دعوا میکنید فقط ساکت باشید خیلی زود آشتی میکنید اینطوری اول شاید سخت باشه ولی کم کم عادت میکنید

من شوهرم عجیب غریب عاشقمه ولی من خیلی غر غرو و خشکم بیشتر مواقع هم قهرم باهاش خودم از خودم خسته شدم همش در حال بحث کردنم اگه کج بشینه غر میزنم اگه اب بخوره غر میزنم احساس میکنم  اخلاقم خیلی بدهو غیر قابل تحمل شده 😔

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم عجیب غریب عاشقمه ولی من خیلی غر غرو و خشکم بیشتر مواقع هم قهرم باهاش خودم از خودم خسته شدم ...

منم دقیقن همینطورم میره بیرون یکم دیر میاد باهاش دعوا میکنم وقهر میکنم طوری که قهرام الان به یه عادت براش تبدیل شده 

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

خوب باید شوهرتو بشنناسی ببینی با کلام محبت آمیز به سمت شما جذب می شه یا با بی تفاوتی شما...

اول از همه باید ایشون و بشناسی...فقط خودتونید که به خودتون می تونید کمک کنید

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
خوب باید شوهرتو بشنناسی ببینی با کلام محبت آمیز به سمت شما جذب می شه یا با بی تفاوتی شما... اول از ...

بامحبت چون از بچگی پیش پدربزرگ ومادربزرگش بزرگ شده و محبت ندیده اما نمیتونم باز قبلا بهتر بود الان که همش بهش گیر میدم وقهر میکنم😔

چرا دعوا می کنی؟؟خب زنگ بزن ببین کجاست .

میدونم کجا میره اون همه چیرو بهم میگه با دوستاش که میرن بیرون میگه ساعت 5 میام بعد که دیر میکنه من اعصابی میشم میگم گفتی 5 میام الان 6 بعد قهر میکنم چون خونه تنها میمونم حوصلم سر میره خونه ی مامانم که زود زود نمیشه رفت

بامحبت چون از بچگی پیش پدربزرگ ومادربزرگش بزرگ شده و محبت ندیده اما نمیتونم باز قبلا بهتر بود الان ک ...

OK ..خوب خودت که همه چیو می دونی عزیزم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
میگم ارادم خیلی ضعیفه امروز میگم از فردا میخام اینکارو کنم فقط حرفشه با ارایشم که اصلا نیستم یعنی یه ...

عزیزم همیشه صبح زود بیدار شو کارای خونت رو انجام بده 

بعد شروع کن به خودت رسیدن 

ارایش ملایم عطر و حمام 

نزار هیچوقت بوی عرقت رو بفهمه

هر روز یه لباس بپوش

ریلکس باش 

فکر کن قراره این مرد بیاد تورو بپسنده 

پس باید به خودت برسی که به چشم بیای

بچه هم نیستی که سر چیزای مزخرف قهر کنی پس قوی باش و مثبت اندیش

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد
میدونم کجا میره اون همه چیرو بهم میگه با دوستاش که میرن بیرون میگه ساعت 5 میام بعد که دیر میکنه من ا ...

واااا😨 عزیزم منم خودم معمولا دیرتر از اون چیزی که می گم می رسم خونه ،بالاخره کاری پیش میاد یا ترافیک هست و ...

تو خونه سرت رو به یه کاری گرم کن 

واااا😨 عزیزم منم خودم معمولا دیرتر از اون چیزی که می گم می رسم خونه ،بالاخره کاری پیش میاد یا ترافی ...

😭😭😭😭خودم از دست کارام خسته شدم