2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خیلی خیلی زیاد عاشقشونه😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 10228 بازدید | 42 پست
عزیزم همیشه صبح زود بیدار شو کارای خونت رو انجام بده  بعد شروع کن به خودت رسیدن  ارایش م ...

مرسی ممنونم ازت خودم خیلی دوست دارم اینکارو انجام بدم میخام ارادمو قوی تر کنم 

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
خوب وقتی من خودم نمیرسم بدبخت چطوری دوستم داشته باشه همش گیر میدم بهش وسر چیزای خیلی مزخرف قهر میکنم

من خیلی ب خودم خونه و بچه و...میرسم.ولی کلا دوستم نداره.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ب خودم خونه و بچه و...میرسم.ولی کلا دوستم نداره.

مگه میشه همیکنه هرروز باهات زندگی میکنه به خاطر شما میره سر کار این خودش دوست داشتنه 

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
مگه میشه همیکنه هرروز باهات زندگی میکنه به خاطر شما میره سر کار این خودش دوست داشتنه 

گاهی اوقات مجبوریم بخاطر ب شرایط با هم زندگی کنیم.بخاطر بچه،حرف مردم و...

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
مرسی ممنونم ازت خودم خیلی دوست دارم اینکارو انجام بدم میخام ارادمو قوی تر کنم 

انشالله که میتونی کتاب نیمه تاریک و ملت عشق هم بخون ارامش میده بهت

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد
فقط محبت محبت محبت زیاد جواب میده بقیه کارا الکیه  بخدا من زناییرو میشناسم خیلی زشت وخیلی هم ...

من اتفاقا خیلی به شوهرم محبت میکنم هواشو دارم همیشه ، ولی اون عاشقم نیست محبت نمیکنه ، همه کار کردم ولی فایده نداره ، به نظر من ادمی که عاشق باشه حتی براش هیچکاری هن نکنی باز جونش برات میره ... ادمی که دوست داشتن یاد نگرفته چیزی براش اثر نداره