2777
2789
عنوان

نامزدم بهم‌توجه نمیکنه

102 بازدید | 17 پست

من میخوام‌بدونم توقع زیادی دارم‌یانه 

امسال دومین تولدیه که با نامزدم باهمیم اخلاقش عالیه ولی تو این مدت اصلا حتی یه کافه نرفتیم و تو این دوسال تولدمو جشن نگرفته کادوهم بجز روز اول کخ بهم‌لباس داد دیگه چیزی نخریده حتی اگر بیرون باشیم اتفاقی گشنم بشه خودم کارت میکشم و من برعکس ایشون تموم مناسبتا بهترین هدیه رو براشون میخرم حتی یه جاهای نیاز مالی داشتن کمک کردم

و اینم بگم میدونم امسال واقعا شرایط کادو دادن نداره اما یک کیک کوچیک و یه شاخه گل حقم نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

چرا اینکارارو میکنی؟من کلا یبار براش دوتا لباس برند سفارش دادم هدیه دادم

خیلی داری یطرفه پیش میری،تاحالا باهاش حرف زدی بگی اینارو بهش؟بگو دوست دارم بهم هدیه بدی و مورد توجه ات باشم

۱۳ دلیل برای اینکه........

دوران نامزدی برا شناخت کسی که تو نامزدی باش بری بیرون گشنت بشه خودت بخایی برا خودت چیزی بخری به درد لای جرز دیوارم نمیخوره این فردا چجوری میخاد زندگی جم کنه حالا کیک و کادو و کافه پیش کش

حق داریچرا اینکارارو میکنی؟من کلا یبار براش دوتا لباس برند سفارش دادم هدیه دادمخیلی داری یطرفه پیش م ...

نه روم نمیشه بگم 

من خودم سرکار میرم و هر چی بخوام برای خودم میخرم 

ولی دوست دارم مثل بقیه سوپرایز بشم حتی با به شاخ گل

بنظرم بهش بگو واسم خوراکی بخر اینجوری بیشتر بهم میچسبه... اگه دیدی باز خرجت نکرد پس خساست داره 

ولی اگه دیدی خرید و کلا آدمیه ک بخای بهش گوشزد کنی چیکار کنه چیکار نکنه پس سخت نگیر شاید واقعا نمیدونه یا محیطی ک توش بزرگ شده اونجوری بوده

نه روم نمیشه بگم من خودم سرکار میرم و هر چی بخوام برای خودم میخرم ولی دوست دارم مثل بقیه سوپرایز بشم ...

عزمزمه حق داری 

همه سرکار میرن و باید برن ولی حتی اگه توقع داشته باشی خرجتو بده بیجا نیست،دورت بگردم روت بشه،براش پست هم در این‌باره بفرس بهش بفهمون

۱۳ دلیل برای اینکه........