2777
2789
عنوان

سرزنشم نکنید فقط بیاید ب درددلم گوش کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 25 پست
وااای خوب الان اقدام کن چجوری بایه مرد بی غیرت داری زندگی میکنی عزیزم بچتم خداش بزرگه اتفاقی نمیفته

اون موقع زیبایی داشتم سنم کم بود 

الان با روحیه واعصاب داغون 

هیکل وجسم ترکیده .با بچه ها 

بدون پول 

بدون پشتوانه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

جداشو چرا ادامه میدی منم با دوتا بچه جدا شدم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد خداروشکر تازه رنگ آرامشو با بچهام ...

خودت میری سرکار؟

من نمیتونم برم سرکار 

زانوم آسیب دیده 

بعد فامیلیم همه چی ب هم میریزه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میری سرکار؟من نمیتونم برم سرکار زانوم آسیب دیده بعد فامیلیم همه چی ب هم میریزه

نه گلم من سرکار نمیرم من همه مخارج خودمو بچهامو بابام میده خوشبختانه منم تعویض مفصل کردم بهتر بشم حتما میرم سرکار 

اون موقع زیبایی داشتم سنم کم بود الان با روحیه واعصاب داغون هیکل وجسم ترکیده .با بچه ها بدون پول بدو ...

عزیزم میخوای تا اخر عمرت عذاب بکشی حالا چهرهو اینا همه درست میشه منم از سر خوشی طلاق نگرفتم منم شوهرم دست بزن داشت جدا شدم فقط خانوادم حمایتم میکنن تو خانوادت پشتت نیستن

عزیزم میخوای تا اخر عمرت عذاب بکشی حالا چهرهو اینا همه درست میشه منم از سر خوشی طلاق نگرفتم منم شوهر ...

نه من خانوادم نمیتونن کمک مالی کنن 

کجا تعویض مفصل کردی 

راحت بود عملش؟

رباط زانوم آسیب دیده

غلط کردی گوه خوردی بچه اوردی .‌ببخشید عصبی شدم ها

درست حرف بزن 

این چ طرز حرف زدنه 

طلاق ک نذاشتن 

بچه م نداشته باشم دق کنم ؟

خدا کنه ازبچه هام خیر ببینم