2777
2789

دارم با دل شکسته می نویسم 

دارم خفه میشم 

من خیلی اشتباه کردم تو اوج نوجوونی  و پاکی و هوش وزیبایی من ساده یه دفعه عاشق پسری شدم که پس زد منو 

اون همه کاره بود ومن فکر کردم ایراد از منه خودمو باختم درسم که عالی بود افت کرد ایمانمو گذاشتم زیرپا افتادم دنبالش 

فکرووقتمو گرفت ومن از آرزوهام وفرصت کنکور جا موندم 

بعد گذاشت رفت ومن بیشتر باختم همون موقع شوهرم اومد خواستگاری

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که کاش نمیومد کاش هیچ وقت منو نمیدید برای فرار ازفکر اون و برای اینکه بیشتر خودمو نبازم بااینکه هیچ سنخیتی باهم نداشتیم بله گفتم وازچاله افتادم توچاه 

دعواها شروع شد تونامزدی فهمیدم عصبیه خسبسه دست بزن داره جربزه نداره 

باز ازترس آبرو وحرف مردم ادامه دادم بعدعروسی همش کارم شد گریه مادرش شروع کرد بدگویی بین فامیل چون گفتم طلاق میخوام 

شوهرم گفت برو منکه عشق وحالمو باهات کردم آتیش گرفتم بااین جمله اش.بعد گفت بیاتازمان طلاق فقط جنسی باهم باشیم سوختم فقط سوختم 

مصمم شدم برای طلاق این بار فامیل نذاشتن گفتن بچه داری 

کاش لال میشدن 

باز دست ازپا دراز تر برگشتم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بعد برای فرار از تنهایی بچه اول بچه دوم 

گفتم عیب نداره با بچه هام خوش باشم 

ولی مگه میذاره 

نداری 

اخلاق تندش 

تا سرکوچه انقدر داد میزنه فحش بد میده نفرین میکنه میزنه که برمیگردیم 

عصبی شدم

خودم باعث بدبختیام شدم 

الان با گریه مینویسم 

منی ک پل های پشت سرمو خراب کردم 

خودمو بچه هامو نابود کردم 

دعام کنید 

از  تنهایی  گریه .....

بی کسی .....

بعد برای فرار از تنهایی بچه اول بچه دوم گفتم عیب نداره با بچه هام خوش باشم ولی مگه میذاره نداری اخلا ...

جداشو چرا ادامه میدی منم با دوتا بچه جدا شدم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد خداروشکر تازه رنگ آرامشو با بچهام داریم میچشیم